yeni makyaj yarısması konuları

hangisi

• japon sokak modası makyajı

OY: 12 8,4%
  • arap makyajı

OY: 16 11,2%
  • gelin makyajı

OY: 18 12,6%
  • dogal makyaj

OY: 24 16,8%
  • emo makyajı

OY: 11 7,7%
  • gokkusagı makyajı

OY: 4 2,8%
  • barbie makyajı

OY: 46 32,2%
  • kedi makyajı

OY: 12 8,4%

• Ankete Katılan
    143
herkez duvağınıda tasarlasın, evdeki perdeyle falan çok eğleniriz çokkkksırnaşık şey

kedi gözü makyajıda güzel oalbılropuyorumnanaktan

ya canım eccem acıcaktı ama izin alması gerekiyor ya once bakalım gelin makyajı olcak sanırım:)

evet kızlar yeni konu açmaya gerek yokmuş buldum konuyu.

ne yapalım yeni makyaj yarışmamızda bi fikri olan var mı şeekrler ona göre anket açalım cüğerlerim aklına gelen yazsın bitaneler

avatar gibi egzantrik bişeyler olsun

oskarlık olsun makyajlarınız:hooray:
ya ilginç bişeyler olsun benceboshayallersmile

o olmadı sizleri emo olarak görmeyi çok isterimmmm daha önce de demiştim kaydirigubbakcemile3 ha bir de göz kapağı üzerine göz açıkmış gibi bir makyaj önerisi de yapmıştım yineleyim fikrimi kaydirigubbakcemile3

arap makyajı yapmadık mı biz çiçeğim ben mi yanlış hatırlıyorumm?

bu avatara ne dicez açalım bunu biraz ya da genelleştirelim sinemaskop mu dicez bilim kurgu mu nasıl bişey desek

gelin makyajı

avatar gibim bişey makyajı (genelleyecez adını )

arap makyajı

bahar makyajı

düşünüp ekleyelim çiçekler listemize

Son düzenleme:
avatar makyajıda olmaz yahu artık profesyonel olmak lazım bazı seyler icinde katılan bir iki kisi olur ona sanırım fikir gusel birsey demiyorum ama belli bi yerden sonrada herkesin yapamayacagı bir makyajı konu edinmekde olmas onun icin gerekli malzeme lasım herkesdede yokdur eminimkaydirigubbakcemile3

vışşşşşşşşşşşşşşş ..........yarışmamı var yine ayy süper olur çok ihtiyacım var bu aralar sürüp sürüştürmeye ,inanın ruhum istiyor ben değilsempatiksalakcinni

gelin makyajı

avatar gibim bişey makyajı (genelleyecez adını )

arap makyajı

bahar makyajı

düşünüp ekleyelim çiçekler listemize
kuzen değişiklik olsun diyosanız avatar neyin makyajı..hani egzantrik bişeyler olursa..olmassa gelin makyajı diyorum ben:lepi:
avatar makyajıda olmaz yahu artık profesyonel olmak lazım bazı seyler icinde katılan bir iki kisi olur ona sanırım fikir gusel birsey demiyorum ama belli bi yerden sonrada herkesin yapamayacagı bir makyajı konu edinmekde olmas onun icin gerekli malzeme lasım herkesdede yokdur eminimkaydirigubbakcemile3

farlarla yapılabilir moon..ayrıca yapılan makyajlarla zaten dışarı çıkmıyosunuzki?mesela hayvan temalı makyaj oldu,çiçek makyajı,barbi makyajı vs..bence değişiklik hoş olur..senin dediğin gibi olunca tema olmuyoki..sıradan bi makyaj olur o zaman:sm_confused:

istenirse yapılsın da burda en normaline katılmayan oldugu icin avatar makyajına kimse katılmas diye dusunuyorum

istenirse yapılsın da burda en normaline katılmayan oldugu icin avatar makyajına kimse katılmas diye dusunuyorum

doğrubilmiyorumkismile
ama dediğim gibi egzantrik bişey yapılıcaksa ben bu tarz olsun derim..
ya gelin makyajıda iyi fikirmiş he:asigim:süper olur bencesüprizzzzz

Back
X