Yeni memura Ankara da kalacak yer

HuzurluMemure

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
203
101
Herkese iyi akşamlar. Yardıma ihtiyacım var sorunumu çözüme kavuşturursak çok çok rahatlayacağım.

Bir devlet kurumuna atamam kesinleşti. Ankara kızılay Necatibey caddesinde. Bana 2-3 aylık kalacak yer lazım daha sonrasındada ev tutmayı düşünüyorum maddi imkanım zorluyor malesef. Öğretmenevi çok pahalı misafirhanelerde en uygunu 40 lira. Kız öğrenci yurdu bilen veya ev arkadaşı arayan var mı acaba üniversite 2. dönem yeni başladı. Uyku girmiyor gözüme

Herkese iyi akşamlar. Yardıma ihtiyacım var sorunumu çözüme kavuşturursak çok çok rahatlayacağım.

Bir devlet kurumuna atamam kesinleşti. Ankara kızılay Necatibey caddesinde. Bana 2-3 aylık kalacak yer lazım daha sonrasındada ev tutmayı düşünüyorum maddi imkanım zorluyor malesef. Öğretmenevi çok pahalı misafirhanelerde en uygunu 40 lira. Kız öğrenci yurdu bilen veya ev arkadaşı arayan var mı acaba üniversite 2. dönem yeni başladı. Uyku girmiyor gözüme
dikimevinde tüfekcioglu kız öğrenci yurdu var ama pek ucuz oldugunu zannetmiyorum. yine de bir arastir istersen. metroyla 10 dakika uzakligi. yuruyerek 30 dakika.

Ev bakın önce bi kaç gün öğretmen evi bulunca da ev tutun 2-3 aylık zor yani otel olabilir ancak .apart daire bilmyrm .memur için .elvankent,Fatih .dikmen ,İlker Ve Keçiören tavsiye ederm daire tutmk için .

daire için bir iki ay beklemek istiyorum çünkü mayısta memleketime atanma ihtimalim var. eğer çevrenizde memur öğrenci varsa ankarada kalan 2-3 aylık ortak olabilirim. Ya da tanıdık apart, yurt vb çıkarsa söylerseniz çok iyi olur.
dikmen, keçiören kiralar nasıl. öğretmenevi kızılayda günlük 90 lira uzakta 50 liraya düşüyor ama aylık 1500 yapıyor öyle de

çay yolunda apartlar var canım araştır istersen

Nerede kalirsaniz kalin cok dikkatli olun. Keske bir tanidik akraba olsaydi, onun yaninda birkac gun kalip öyle yer arardiniz. İlk başta guveneceginiz bir yer bulana kadar ogrt evi tavsiye ederim

kızılay çok merkezi bi yer. bence öğrenci yurtlarını bir arayın tandoğan beşevler taraflarından ulaşım sıkıntısı çekmezsiniz.

çalıştığınız kurumun ya da kamu kurumlarının misafirhaneleri oluyor bazılarında bekarlar için lojman oluyor.
lojman dışında misafirhanelerinde günlüğünü hesaplasan aylık bayağı bir para eder.ev kiralasan daha uyguna gelir yani.
önce kendi kurumunu araştır bence varsa daha uyguna gelir.
ayrıca kamu kurumları daha güvenilir oluyor.

Ben emekte oturuyorum gazi univetsitesine yakin burasi dis hekimligi falan var o yuzden her yer ogrenci yurdu yurtlarin dibindende metro geciyor kizilaya on dakika siz netten sekinci cadde kiz yurtlari yazin arayin sorun hem burasi guzelde bir semttir ogrenci cok o yuzden bunalmazsiniz kolay gelsib

sincan ucuz ayrıca toplu taşıma imkanı da var ama yalnız bayansan rahatsız ederler seni servis varsa gidip gelmen sorun olmaz zaten...4 artı evler 400 3 ler 300 kiralar..

kızılayda değil ama etlikte güzel bir ev bulabilirsin 500 tl ye arasında otobüsle 20 dakikalık bir mesafe olur trafiksiz

dikimevinde tüfekcioglu kız öğrenci yurdu var ama pek ucuz oldugunu zannetmiyorum. yine de bir arastir istersen. metroyla 10 dakika uzakligi. yuruyerek 30 dakika.

Tüfekçioğlu, Ankara'nın en pahalı yurtlarından birisi. Hem arkadaşın kalacağı yere pek yakın sayılmaz. Kızılay'da çok fazla yurt var aynı şekilde Gazi Mahallesi'nde daha uygun fiyatlı yurtlar bulabilirsin. Tavsiyem Ankara'ya gelip yüz yüze yurtlarla görüşmen.

Tüfekçioğlu, Ankara'nın en pahalı yurtlarından birisi. Hem arkadaşın kalacağı yere pek yakın sayılmaz. Kızılay'da çok fazla yurt var aynı şekilde Gazi Mahallesi'nde daha uygun fiyatlı yurtlar bulabilirsin. Tavsiyem Ankara'ya gelip yüz yüze yurtlarla görüşmen.
kizilayda da yurtlar varmis sanirim

X