Selam, bir yılı aşan bir ilişkim var. Erkek arkadaşım geçen sene mezun oldu, kpss'den de az alınca alanında asgari ücretle çalışmaya başladı. Aldığı paranın yarısını ise ailesine aldığı eşyaların taksitine veriyor, üç taksiti falan kaldı ama zaten azıcık alıyor bir de taksit derken elinde pek bir şey kalmıyor. (Hesap konusunda vb. asla cimrilik yaptığını görmedim, sezmedim bile ben bir ödüyorsam o yedi ödüyor, sekiz ödüyor.) Kendisi çok rahat yapılı bir insan pek geleceği düşünmüyor, spora gidiyor, işe gidiyor, erkek arkadaşlarıyla buluşuyor zaten iki tane çocukluk arkadaşı var sosyal medya hesabı bile yok. Ben onun ilk sevgilisiyim(o benim değil) buna rağmen bir baskı, aşırı kıskançlık falan görmedim. Şimdi gelelim beni düşündüren şeylere, bir kere ikimizde 24 yaşındayız ve düşük ücretlerle çalışıyoruz. Erkek arkadaşımın ailesi varlıklı değil, bir düğün yapmak istesek kendimiz yapmak zorundayız, söylediğim gibi asgari ücretle çalışıyor. Ben artık yakın gelecekte bir evlilik göremiyorum ve ondan yana umudum her geçen gün azalıyor. Birde boyunu sorun etmeye başladım son zamanlarda asla ona yansıtmıyorum ama içimde bir burukluk var sanki. O benden uzun fakat epeyce kısa bir erkek olarak, 168 falan sanırım boyu. Uzun lafın kısası bu adamın yakın gelecekte bir düzen kurabileceğine inancım yok, bu yüzden ayrılmak istiyorum, sizce doğru bir karar mı?