• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni müdür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cikolatafistik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
30
8
1
41
Kizlar, yeni bir şubeye tayin oldum ve ilk karsilasmamizda müdür bey beni veri girişi işi e verecekti.siz bilirsin iz ama ben arkadaşlarımın yaptığı her işi yapabilirim dedim.benim o bölümde elemana ihtiyacım var dedi.
Sonrasında on beş gün farklı bir departmanda basladim ama bir başkasının kontrolünde.gostermelik orada durdugumu anladım.burada hiç iş yok, eğer yoksa gide bilir miyim diye sordum.mutfakta çok zaman geçirdim.cay kahve, müdür beyle görüştüm, siz beni bu işe vereceksiniz ama benim bisiler öğrenmem lazım, yakında müdür yardımcılığı siavlari var, kendimi geliştirmek lazım, lutfen bana iş verin dedim
Ertesi görevlendirme ler geldi.beni sürekli veri girişine görevlendirmiş.benimle aynı unvandakiler aktif çalışacaklar.o gün çok sinirlendim, bir kaç sert bakış attım ona, asagilandigimi hissettim.cok kotu hissettim.
Sonrasında dün bana x beyle aynı masada calisacagimi soyledi.ya müdür bey görüyorsunuz iri yarı biriyim, nasıl sigarız onunla o masaya dememe kalmadı, avazı çıktığı kadar bağırdı, ben müdürüm vs dedi.sonuc WC bin karşısında.merdivenin dibinde bir adamla büyük bir masada çalışmam isteniyor.
Gururum.kirildi ve whatup gurubundan çıkıp müdürü telefonumda engelledim.kendisi çok otoriter.mesela misafiri geldiğinde memur arkadastan kahve yapmasını istemiş, yapmayınca herkesin ortasında bağırdı.kari koca çalışan var, adama herkesin içinde müşterinin yanında bana tamam diceksin diye bağırdı.mutfakta kahvaltı ediyordum bana zevkini çıkarmaya bak dedi.bitanem diye hitap ettiğini duydum.erkek arkadaşım var zaten, parmagima kocaman bir alyans aldim, belki de ben abartiyorumdur ama veda gecesinde bayan personellere rakı bardağı tokusturdu bana x seni de içmeye alistirsin dedi, alisacaksin dedi.butun bunlar oldu da ben ona karşı bu olaylardan ötürü biraz mesafeli davrandim.yine de günaydın dedim, dün mutfaktaydi kendime çay alirken çay içer.misiniz dedim, ama benim.bardagim yıkanacak dedi, bardağını yıkadım şaka gibi.
Ve önemli bir yerde çalışıyorum istifa edemem.ama herkesin korktuğu bir adam bu herkesi bağırarak sindirmis.face de yaptığı uygulamaların haksız olduğunu belirten bir yazı yazdım üstü kapali, o arkadaş listemde değil, okudu herhalde daha da delirdi.face de ayrıca erkek arkadaşımla ilgili birkaç şey paylaşmıştı m, whatsupa kendimi satıyorum, ben bir köleyim diye bir parodi atmış.sastim kaldim

Kizlar ne yapmam lazım.delirdiginde avazı çıktığı kadar bağırıyor.yukarda boş masalar var ama beni memur bölümünden ayırdı bence sebebi otoritesini sarsacagimi.mi hissetti, çünkü herkes kölesi olmuş durumda.ne yapilmali

Şimdi ikiniz de olağan gelmediniz

O iş bu iş veri girişi gerekiyorsa onu yapmalısın

Şube müdür yardımcılığı vs banka mı orası

Herkesin bir pozisyonu yok mu tayin olurken keyfi tayin olmaz ki ne pozisyon açıksa oraya gidersin

Lakin bu masada x ile çalışmam dersen ilk günden tuvalet yanına masa da kurar adam

Önce çalışırsınız sonra olması başka yer mi ayarlasak dersiniz

Bir de ergen misiniz biri Facebook’tan biri watsapp laf sokuyor vs

Mutfakta çok oturana laf sokması vs olağan

Yalnız karı koca çalışmak ile müşterinin yanında bana tamam de diye bağırmak ilişkisini kuramadım

Tabii ki bağırmasın da adamın karısı da burada diye mi düşünecek

+1
Ruh hastası
Kahve istediği memurun yerinde olsam ağzının payını verirdim
Kız vermedi, tayini çıkmıştı.benim dediklerimi yapacaksınız, hizmetlim yok, eğer yapmazsanız eksik yaptığınız işler olabilir o an ben de tutanağını tutarım dedi.geldigimin ikinci günü idi.
Karısının yanında otuz yaşında adamı azarladı, karı koxa birlikte calisiyoe

Şimdi ikiniz de olağan gelmediniz

O iş bu iş veri girişi gerekiyorsa onu yapmalısın

Şube müdür yardımcılığı vs banka mı orası

Herkesin bir pozisyonu yok mu tayin olurken keyfi tayin olmaz ki ne pozisyon açıksa oraya gidersin

Lakin bu masada x ile çalışmam dersen ilk günden tuvalet yanına masa da kurar adam

Önce çalışırsınız sonra olması başka yer mi ayarlasak dersiniz

Bir de ergen misiniz biri Facebook’tan biri watsapp laf sokuyor vs

Mutfakta çok oturana laf sokması vs olağan

Yalnız karı koca çalışmak ile müşterinin yanında bana tamam de diye bağırmak ilişkisini kuramadım

Tabii ki bağırmasın da adamın karısı da burada diye mi düşünecek
Belki haklısın ama benim unvanimdakilerden farklı bir muamele gördüm.gururuim kirildi

Ben anlamadım bugüne kadar neden kimse sesini çıkarmamış bu duruma? Nasıl bir insan bu. Görev tanımında çay kahve yapma var mı? Yoksa asla kimse sizi yapmaya zorlayamaz.
Ayrıca o kadar karışık anlatmışsınizki yanlış anlamışsam düzeltin, sizden hoşlandığını fln mi düşünüyorsunuz? Neden sevgilinize tepki gösterdi, neden göreceği şekilde yüzük taktınız?

Son düzenleme:
Ben anlamadım bugüne kadar neden kimse sesimi çıkarmamış bu duruma? Nasıl bir insan bu. Görev tanımında çay kahve yapma var mı? Yoksa asla kimse sizi yapmaya zorlayamaz.
Ayrıca o kadar karışık anlatmışsınizki yanlış anlamışsam düzeltin, sizden hoşlandığını fln mi düşünüyorsunuz? Neden sevgilinize tepki gösterdi, neden göreceği şekilde yüzük taktınız?
Kimsenin günahını alamam kimseyi tanımıyorum.ama hani bitanem zevkini cikaarmaya bak alkol almayı öğreneceksin vs deyince belki de kendi dogasinsa böyle bu adam ben yuzugumu taktim.sanki daha bir sinirli

Kız vermedi, tayini çıkmıştı.benim dediklerimi yapacaksınız, hizmetlim yok, eğer yapmazsanız eksik yaptığınız işler olabilir o an ben de tutanağını tutarım dedi.geldigimin ikinci günü idi.
Karısının yanında otuz yaşında adamı azarladı, karı koxa birlikte calisiyoe

Madem hepiniz şikayetçi siniz, toplu dilekçe yazın verin bu adamı alın diye.

Cimere de topluca yazın bence.

Gştsin tedavi olsun ya da defolsun insanlara eziyet etmeye ne hakkı var?

Madem hepiniz şikayetçi siniz, toplu dilekçe yazın verin bu adamı alın diye.

Cimere de topluca yazın bence.

Gştsin tedavi olsun ya da defolsun insanlara eziyet etmeye ne hakkı var?
Kimsenin sesi cikmiyo.veda yemeğinde saat 10 a geldi gece, oturun ev de napicaksiniz dedi.yarim saat kalkmaya ugrastik

Bu arada adamın birisi ile kadeh tokuşturmasına sizinle tepkinizi yumuşatmak için yakın olmaya çalışmasına vs takmışsınız sanki

Bence cidden iş tanımınızı beklentinizi ve hangi tepkilerinizin yerinde olmadığını tartın sonra da güzelce konuşun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X