• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni müdür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem hepiniz şikayetçi siniz, toplu dilekçe yazın verin bu adamı alın diye.

Cimere de topluca yazın bence.

Gştsin tedavi olsun ya da defolsun insanlara eziyet etmeye ne hakkı var?
Şimdi haklı olarak napicagimi bilmiyorum.wc karşısında masam olacak merdiven dibi.whatup grubundan çıktım, bana avazı çıktığı kadar bağırdı, herkes e duyurmaya çalışıyor, bana karşı gelirseniz böyle.olur gibi.bu adama nasıl davranmalıyım günaydın demeli miyim

Bu arada adamın birisi ile kadeh tokuşturmasına sizinle tepkinizi yumuşatmak için yakın olmaya çalışmasına vs takmışsınız sanki

Bence cidden iş tanımınızı beklentinizi ve hangi tepkilerinizin yerinde olmadığını tartın sonra da güzelce konuşun
Konustum, tane tane sakin sakin.ama ben hayatımda altı ay hariç yöneticilik yaptım.dedigim dedik diyo

Bu arada adamın birisi ile kadeh tokuşturmasına sizinle tepkinizi yumuşatmak için yakın olmaya çalışmasına vs takmışsınız sanki

Bence cidden iş tanımınızı beklentinizi ve hangi tepkilerinizin yerinde olmadığını tartın sonra da güzelce konuşun
Adamın birisiyle değil, dul olan hizmetliyle.kadehleri tokusturdu.bana içmeyi ogretecekmis hizmetli.boyle diyo

Adamın birisiyle değil, dul olan hizmetliyle.kadehleri tokusturdu.bana içmeyi ogretecekmis hizmetli.boyle diyo

Olabilir insanları dul boşanmış bekar diye kategorize etmeyin

Cümlemdeki adam müdür, karşıdakinin cinsiyeti önemsiz

Yani adamın “ birisi” ile kadeh tokuşturmasından bize ne

Öğretsin espri, sen de gerek yok içmem dersin olur biter

Kimsenin sesi cikmiyo.veda yemeğinde saat 10 a geldi gece, oturun ev de napicaksiniz dedi.yarim saat kalkmaya ugrastik

Bu örnekte bir şey yok

Adam kendini ev sahibi hissediyor gitmeyin vs diyor bizim patron da öyle derdi aman gitmeyin daha erken vs evde ne yapacaksınız bunlar olağan cümleler

Öğretsin espri sen de gerek yok içmem dersin olur biter

Bu örnekte bir şey yok

Adam kendini ev sahibi hissediyor gitmeyin vs diyor bizim patron da öyle derdi aman gitmeyin daha erken vs evde ne yapacaksınız bunlar olağan cümleler
Yarım saat millet kalkamadı öyle deyince, görmen lazım resmen karinizla bugün sevismiceksiniz dese müdür, millet korkar sevişmek o denli bir korkuları var bu adamdan

Yani adamın “ birisi” ile kadeh tokuşturmasından bize ne

Öğretsin espri, sen de gerek yok içmem dersin olur biter

Bu örnekte bir şey yok

Ben dediginzi yaptım, gülerek bu yaştan sonra içmem dedim

Konustum, tane tane sakin sakin.ama ben hayatımda altı ay hariç yöneticilik yaptım.dedigim dedik diyo

İşte nedir bu sıkıntılar

İş tanımınız ne

Yani watsap grubundan çıkmanız vs cidden profesyonelce değil

Masam tuvalet yanı vs demek yerine işiniz gereği çalışma yerinizi uygun yere almak gerektiğini profesyonelce üst birime iletin

İşte nedir bu sıkıntılar

İş tanımınız ne

Yani watsap grubundan çıkmanız vs cidden profesyonelce değil

Masam tuvalet yanı vs demek yerine işiniz gereği çalışma yerinizi uygun yere almak gerektiğini profesyonelce üst birime iletin
Bunu iletti m damdan hanım, masayla ilgili ki yukarda boş masalar var.ben konuşmaya başlar başlamaz avazı çıktığı kadar ben müdürüm diye bağırdı.yani benim.dedigimi sorgulamayacaksin diyo.profesyonel değil, bu şekilde bana bagiramaz.whatup da nedir.is saatleri bellidir.ozel hayatımda da whatup görme k istememe hakkım yok mu sizce,

Bir de işinizi yazmıyorsunuz size verdiği diğer işleri anlatmıyorsunuz

Adamın her hareketini farklı şeylere çekiyorsunuz

Bana biraz daha olayı somut anlatın gerçekçi öneri verelim demekten başka bir şey yok

Bir de siz mesela o masada oturmam dediniz diğer memur ne dedi

Yani belki o da sizinle tepkinize alındı hiç düşündünüz mü aşağılanmış sanmıştır gururu kırılmıştır vs

Bunu iletti m damdan hanım, masayla ilgili ki yukarda boş masalar var.ben konuşmaya başlar başlamaz avazı çıktığı kadar ben müdürüm diye bağırdı.yani benim.dedigimi sorgulamayacaksin diyo.profesyonel değil, bu şekilde bana bagiramaz.whatup da nedir.is saatleri bellidir.ozel hayatımda da whatup görme k istememe hakkım yok mu sizce,

Var ama o tepkiyi bu gruba hiç girmem diyerek başta koymadınız

istediğiniz yerde istediğiniz görevde çalışsaydınız da gruptan çıkmayacaktınız

Bu nedenle o gruptan çıkmanız vs şık durmuyor

Bir de işinizi yazmıyorsunuz size verdiği diğer işleri anlatmıyorsunuz

Adamın her hareketini farklı şeylere çekiyorsunuz

Bana biraz daha olayı somut anlatın gerçekçi öneri verelim demekten başka bir şey yok

Bir de siz mesela o masada oturmam dediniz diğer memur ne dedi

Yani belki o da sizinle tepkinize alındı hiç düşündünüz mü aşağılanmış sanmıştır gururu kırılmıştır vs
Ben onada dedim, fiziksel.olarakiki iri yarı insan in o.masaya sigarsa bile rahat calisilmaz.olayi farklı yere cekmeyelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X