Yeni Nesil Erkekler Ne İstiyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Discovery Channel uzmanları, kadından daha komplike olduğuna inandıkları yeni nesil erkekleri masaya yatırdı. Türkiye'nin de dahil olduğu 15 ülkede yapılan geniş çaplı araştırmanın sonucu şaşırtıcı! İşte aşka, seksten arkadaşlığa yeni model erkeklerin özellikleri.. Discovery Chanel ekibi, 'Species: A User's Guide Young Man - Türler: Genç Erkekleri Kullanma Kılavuzu' kitabı geliyor. 12 bin erkeğin katılımıyla gerçekleşen araştırma sonucunda yeni bir erkek modeli var.
• Yeni modelde genç erkeklerin evliliği ve çocuk sahibi olmayı olabildiğince ertelemeye çalıştığını ortaya kokuyor.
• 1980'lerde evlenme yaşı 26 iken, günümüzde 30'larda gerçekleşiyor. İş hayatında sadece iyi bir gelir erkekleri tatmin etmiyor, iş hayatındaki en büyük baskılardan biri kendini kanıtlayabileceği bir kariyere sahip olmasından kaynaklanıyor.
• 'Siz erkekler hiç büyümeyecek misiniz' sözüne karşılık büyümeyecek erkek kendini bilgisayar oyunlarına vuruyor.
• İlişkilerde 'seks ve para' çok konuşuluyor. Seksten konuşmaktan çekinmeyen kadını tercih eden erkek, maddi konularda eşitlikten yana ve kendi ayakları üzerinde duran çalışan kadınlar istiyor.
Araştırmayı yapanlardan biri olan Claire O'Connor, 'metroseksüel, überseksüel erkek diye birşey yok. Erkek erkektir' diye belirtiyor.

Türk erkekleri bağlanmak istemiyor
Türkiye'den araştırmaya erkeklerin yüzde 39'u İstanbul'dan, diğerleri ise Ankara, İzmir, Konya, samsun ve Gaziantep gibi Anadolu'nun farklı şehirlerinden katılmış. Avrupalı erkek ile farklı düşüncelere sahip olduğu ortaya çıkan Türk erkeğinin 'bağlanmak istemeyen' halleri Claire O'Connor'ı şaşırtmış. O'Connor'a göre gelişmekte olan ülkelerin daha yapıcı ve üretken olmaları için bağlanmamaları gayet olumlu. O'Connor'a göre erkekleri anlamak kadınları anlamaktan daha zor çünkü ona göre erkek her taraftan baskı yiyor. O'Connor, "Patronundan, eşinden, arkadaşından. Sürekli ondan beklenti var. Beklentiler beraberinde baskıyı beraberinde getiriyor. İş hayatlarında daha çok kadın var mesela. Kadının olduğu yerde erkek kendini sıkıntıya sokar. Erkek dünyası diye birşey kalmadı. Kadın erkeğe ait alanlarda kendini göstermeye başladı. İş dünyasında patronları, özel hayatlarında en yakın arkadaşları oldular. Erkekler kadınların kendi hayatları üzerindeki baskınlığı konusunda rahatsız değiller ancak toplumda değişen roller konusunda ne yapacaklarını bilmiyorlar. İdeal erkek kendisini mutlu eden yaşam stilini bulup o yaşam stilinde hayatını sürdürmeye ulaşabilen bir erkektir" dedi.

İşte oranlarla erkekler ve Türk erkeklerinin düşünceleri

Bir bakışta 21.yy erkeği
Yüzde 30 bağlanmak istemeyen
Yüzde 29'u baskı altında tedarikçi
Yüzde 26 modern ve kontrollü
Yüzde 15 hep ben diyen
Kadınlar gibi biz de kendi başımıza çocuk yetiştirebiliriz
İsveç % 78
Fransa % 73
Rusya % 67
İngiltere % 65
Polonya 63
Almanya % 62
İtalya % 51
Türkiye % 35

Sokakta dikkat çekmek hoşuma gider
Polonya % 61
Türkiye % 45
İtalya % 28
Romanya % 27
Hollanda % 23
Fransa % 22
Almanya % 22
İngiltere % 20

Tempo Dergisi, Ali Tufan Koç'un yazısından alınmıştır.

evet bu yazıyı okumuştum, onaylıyorum gerçekten.
türk erkeklerininde düzeyi baya belli olmuş

evet bu yazıyı okumuştum, onaylıyorum gerçekten.
türk erkeklerininde düzeyi baya belli olmuş

evet cnm ya malesef günümüzde erkeklerin çoğunun derdi sex cinsellik malesef aile kurmayı çoğu istemiyor.

evet cnm ya malesef günümüzde erkeklerin çoğunun derdi sex cinsellik malesef aile kurmayı çoğu istemiyor.

aynen canım cevremde konuştugum genç kızlar hep bundan şikayetciii...

erkekler hep seks istiyo diyolar....:de
lphin:

bence allahtan belalarını istiyorlar
onuda eninde sonunda bulacaklar :mymeka:
bir ömür böyle bir ondan bir buna geçiş yaparak geçmez
yaşlanıp saçları dökülüp göbekleri çıkınca akılları başlarına geliyor
o zamanda geçmiş ola kendilerini baktıracak sevecek birilerini bulabilecekler mi acaba :dilcikar:

bağlanmasınlar bakalım gençlikleri ellerinden gidecek birgün nasılsa .. erkeklerden nefret etmeye başlıyorum galiba

aşmışlar yine kendilerini:mymeka:

balböceğini böyle bi konunun ardından avatarından dolayı kutluorum:lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
ay aynen öyle yaa
allahtan seylerını ıstıyorlar!!

hem kadın calıssın
hem yatakta ıyı olsun açık sözlu olsun
sosyal olsun
evıne baksın kadın olsun
anasıyla danasıyla ıyı olsun

oh yangel yat osman baska dertlerı var mıymıs?
hep aynı
kadın işe gıtsın gelsın ıyı para ggetırsın evının de kadını olsun oooh
bunlar boyle yenı nesıl erkeklerı!! ıstedıkce ıstıyor arsızlar

:roflol: aman allah iyiliğini versin yaaa kaydirigubbakcemile3

ne güzel şak şak indiriyo ohh canıma değsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim hatta bütün kk için bir iki şak şakta benden :mymeka::mymeka:

Yeni nesil Veledler ne istediklerini kendileri bilmiorki ben biliimmmmm

valla şimdi 18 li yaslarımda olsam bu sokakda gördüğümm çarpuk çurpukk.donu düşük pantolonlu.sacı bası biyerlere kaymıs tipleri erkek die koluma takmam valla.
kızlarımız da onlardan binbeter haldeler.
körler sagırlar birbirini agırlar resmi görüyorum ben parklarda kafelerde

aynen oyle guzelım ya,
eskıden nası begenırdık o kıcında daha donunu toparlayamayan erkek musfettelerıını kaydirigubbakcemile şimdi bakıyorum da onlar ne yahu oyle :1shok: adam gıbı işinde gucunde calısan adamlar dururken aah ah, gercı onlardan ne hayr gorduk yasımız 30a dayandı koca yok daha basımızda -tatlicadiarzu-

ah anacım erkekler nemi istiyo hepsinin tolanıp bi kuyuya atılıp üstüne benzin dökülüp yakılmak istiyo ............kendimden daha bir erkek bulursam söz alacam.........

çok doğru sölemişssin kardeşim azınıa sağlık
bencede kadınlarımızın kızlarımızında ne istediğini bilmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…