Yeni Okulumda Arkadaş Sıkıntısı ...

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Merhaba bu sene unıversıteye başladım.Fakat nıyeyse hıc mutlu degılım. Okul başlayalı 3 ay oldu sınıftan okuldan kımseye ısınamadım... Bırkac konustugum var ama boyle hep duvar var arada odev varmı sınav ne zaman muhabbet bu..Normalde cok cana yakın bır kızım kahkaham neşem eksık olmaz. Zaten sınıftada bır kopukluk var ek tercıhle geldım ben geldıgımde zaten herkes kaynasmıstı.Haftada 3 gun okul buda bır etken oldu.. Kısacası okulumdanda arkadas ortamındanda memnun değilim ... Dost dıyebılecek kadar yakın arkadasım baska bır sehırde okuyor aramızda kopukluk olmadı yıne tatıllerde gorusuyoruz.Fakat ben 4 seneyı bu sınıfla ve bu ınsanlarla nasıl gecırecegım bılmıyorum :S Çok mutsuzum

daha 3 ay olmuş canım.senin o kaynaşmış dediğin arkadaşların bi zaman sonra emin ol kopacaklar birbirlerinden yani ortam farkılılığı yaşancak ve sende o kopan birileriyle samimi bi arkadaşlık kurcaksın yani benim okuduğum sıralar öyle olmuştu.benim 1.sınıfta dost sandığım insanlar benim arkamdan neleeer neleeer demişler başkalarından duydum tabi zaten bizim grupta dağıldı oyle olunca bende hala görüşmekte olduğum samimi dostumla arkadaş oldum 2.sınıftayken.evlendik ettik o azerbaycana gitti hala konuşuyoruz çok şükür ve ablasıyla da tanıştım onunla da farklı şehirlerde olmama rağmen telefonlaşırız. diyeceğim o ki karamsar olma bence

nerde okuyosun peki?

Beykent unıversıtesı canım.. haklısın 3 ay oldu ama canım ınsan sıkılıyor ıste sınıfa gırıyosun suratına ablak ablak bakan ınsanlar arkadassız olmak zor ıstanbulda kımsem kalmadıgı ıcın butun gun evde oturuyorum bır yere gıtmeye kalksam gıdemıyorum nasıl bır sıkıntı anlatamam

beykent mi şu ayazağa tarafında ki di mi yanlış mı biliyorum :) canımsın ya dediğim gibi olur merak etme.sen üzme o tatlı canını ya,valla bende istanbuldayım yapayalnızım 2.5 yıldır.bi eşim var gezip konuştuğum iyi mi :))) seni çok iyi anlıyorum yani

Evet canım ayazaga tarafındakı nerden bılıyorsunn Senın yıne eşin var ama tabıı ınsan bır hemcınsını arıyor herseyını konusabılcegı dedıkodu yapabılcegı

Evet canım ayazaga tarafındakı nerden bılıyorsunn Senın yıne eşin var ama tabıı ınsan bır hemcınsını arıyor herseyını konusabılcegı dedıkodu yapabılcegı

çok iyi bilirim o tarafı da o yüzden ay evet allaha şükür yoksa kafayı yerdim.dün o kadar sıkıldım ki gittim cevahire 4 saat kendi başıma gezip alışveriş yaptım.ilk başta çok eğlenceliydi de sonra kendi kendime sıkıldım vallahi ya

canım sanırım yurtta kalıyosun oda arkadaşların falan nasıl,kafanız uyuşmuyo mu yoksa?

Hayır evım burda zaten ıstanbulda yasıyorum aılemle...

Canım benim ne güzel bi okulda okuyorsun ne yapacaksın arkadaşı , emin ol sana en iyi arkadaş sensin . Bende 2yıl yalnız okudum kimseyi benimseyip sevmedim ilk başlarda sıkıntı çektim sonra alıştım bir iki tane sıkı dostum oldu okul bitince herkes bir yere dağıldı e yine kaldım kendimle bi başıma o yüzden diyorum kendi kendinin arkadaşı ol :) bende şuan aynı sıkıntılardayım bulunduğum şehirde dışarı çıkıp dilediğimce eglenebileceğim kimse yok yalnız değilsin çok takma kafana

birinci sınıfta gruplaşmalar olur,koloni halinde gezilir.Hiç konuşmadığın biri bi bakarsın bir yıl sonra samimi arkadaşın olur.Onlar arasından seveceğin kişiler çıkacak,çok samimi olanlar bakmışsın birbirlerinin kuyusuna kazıyor...

Gelicem ben yanına nişantaşına gideriz

aynı oyle zaten kolonı halınde gezıyorlar.

Aynen öyle , birgün önce canım cicimken birgün sonra en azılı düşmanın olup arkandan konuşabilirler

bende butun gun oturuyorum evde e bısey yapınca kendı kendıme yapm aktan nefret edıyorum o yuzden kendı kendımın arkadası olamıyorum ki balımm

bende butun gun oturuyorum evde e bısey yapınca kendı kendıme yapm aktan nefret edıyorum o yuzden kendı kendımın arkadası olamıyorum ki balımm

canım bu kadar üzülme ya sana sonuna kadar hak veriyorum.bazen yalnızlık kimsesizlik bana o kadar koyuyo ki,evde haykıra haykıra ağlıyıorum vallahi ya akşama kadar kimseyle konuşmuyorum,eşim eve bi geliyo benim cene kapanmıyo vallahi adam bıkcak birgün benden. sen de eminim ki en iyi dostunu bulucaksın en kısa zamanda.

Aynen öyle , birgün önce canım cicimken birgün sonra en azılı düşmanın olup arkandan konuşabilirler
erkeklerle arkadaş olmak en iyisi ...onlar da arkadaşlığı yanlış anlayıp aşık oluyorlar ama... :)))samimi kız arkadaş bulana kadar onlarla idare edin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…