Arkadaşlar şimddi ben okulda 19 Mayıs gösterisine katıldım. bugün başladık bizim sınıftan sadece ben varım 2 kız arkadaşım daha vardıda çıktı onlar ben tek kaldım gösteriye diğer sınıflardan girenler var hiçbirini tanımıyorum. Ben çıkmadım böyle gösterilere katılmayı seviyorum çünkü neyse ben konuya gireyim. Şimdi bugün çalışmalara başladık benden büyük sınıflarda var tabii ve ben tekim kimseyi tanımıyorum yaklaşmaya çalıştım ama olmadı herkesin kendine göre bir arkadaşı var ama benim arkadaşlarım beni bırakıp gitti ayrıldılar gösteriden bugün 10 dk mola verdik grupça top oynayanlar , arkdaşlarıyla toplaşıp yemek yiyenler , grup halinde dolaşıp gülüp eğlenenler ama ben tek başımaydım ve nerdeyse ağlıyacaktım bir köşede durdum öyle 2 hafta devam edicek çalışmalar başka okullarada gidicez çalışmak için napıcam ben çıkmak isityorum ama artık çok geç hekese bir numara verildi bile yarın yine çalışmalar var ve ben yine tek olucam arkadaşlar ne yapmalıyım böyle bir duruma düşeniniz oldu mu hiç. off çok sıkıntılıyım evde bütün gün ağladım nerdeyse.