• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Ortam

princesse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
41
0
36
İstanbul
Arkadaşlar şimddi ben okulda 19 Mayıs gösterisine katıldım. bugün başladık bizim sınıftan sadece ben varım 2 kız arkadaşım daha vardıda çıktı onlar ben tek kaldım gösteriye diğer sınıflardan girenler var hiçbirini tanımıyorum. Ben çıkmadım böyle gösterilere katılmayı seviyorum çünkü neyse ben konuya gireyim. Şimdi bugün çalışmalara başladık benden büyük sınıflarda var tabii ve ben tekim kimseyi tanımıyorum yaklaşmaya çalıştım ama olmadı herkesin kendine göre bir arkadaşı var ama benim arkadaşlarım beni bırakıp gitti ayrıldılar gösteriden bugün 10 dk mola verdik grupça top oynayanlar , arkdaşlarıyla toplaşıp yemek yiyenler , grup halinde dolaşıp gülüp eğlenenler ama ben tek başımaydım ve nerdeyse ağlıyacaktım bir köşede durdum öyle 2 hafta devam edicek çalışmalar başka okullarada gidicez çalışmak için napıcam ben çıkmak isityorum ama artık çok geç hekese bir numara verildi bile yarın yine çalışmalar var ve ben yine tek olucam arkadaşlar ne yapmalıyım böyle bir duruma düşeniniz oldu mu hiç. off çok sıkıntılıyım evde bütün gün ağladım nerdeyse. :43::43::43::43:

canm sıkma canını, çalışmalar başlamadan selam ver arkadaşlarına çalışmanız hakkında sorular sor, eve gitme zamanı geldiğinde görüşürüz de, umarım zaman geçirebileceğin birilerini bulursun

çalışmadaki kızları görünce selam ver yanlarına falan git onlardan teklif beklemene gerek yok gördüğünde nasılsınız kızlar falan de yaklaş biraz eminim karşılığını fazlasıyla alırsın belki farkında olmadan kendini çektiysen onlarda çekiniyor olabilirler denemekle birşey kaybetmezsin bence:71:

Teşekkür ederim deniyceğim bu söylediklerinizi. bugün 3 -4 kişiyle daha yakınlaştım arkadaş gibi oldum bir kaç gün daha konuşursak daha iyi oluruz sanırım zamanla alışıcam inş.

Ben de senin gibiyim sevmem yabancı ortamı ama mutlaka kafa dengi birini bulup sohbet ederim bunu yapmalısın kimse yok burda tanıdığım tanışalım falan diye başlat :71:

Sıkma canını tatlım.. Üniversitede halk oyunlarına katılmıştım bende..aynı sınıfta olupta hiç konuşmadığım kızla yanyana düştük.. Sonra can ciğer kuzu sarması olduk .. Başlarda alışmak zor gelir herkes girdiği ortamda yalnızdır. Unutma ki ileride iş hayatına atılıcaksın..Yanında tanıdıkların olmıcak.. Sen yavaş yavaş sokulmaya bak sonra hangi ara aralarında olduğunu anlamazsın bile

Back
X