Yeni regl oldum. Yardım edin..

Peki heyecan yapmıyorum yaşayarak öğreneceğim :KK70: Ama mesela genital bölge temizliği Nasıl yapılmalı sıcak su ile mi duş alayım soğuk su ile mi? yoksa ılık su :KK52:
Tuz ruhuyla

Bende her konuya fake diyenlerden haz etmem ama bu kadarda basitlik olmaz

Sen tuzruhuyla yikan en iyisi

Çevrende bi büyüğün yok mu diye sordum ama senin derdin cevap vermek değil absürt şeyler sorup insanları sinir etmek

Bu sabah kapatılmadı mı bu konu? @Margarikotin

Evladım, senin yaşıtın arkadaşın yok mu? Aranızda konuşmuyor musunuz bu konuları?

O olmadı, kuzen, teyze, internet de mi yok?

Erkek misin ya da regl oldum diye acayip bir heyecan mı yaptın? Bu kaçıncı regl / orkit konusu açışın?

çocuğum diğer konunda da sordum sana şöyle okkalı bir tokat atacak bir büyüğün yokmuydu yanında ?

tokatı yiyince bu sorduğun soruların cevapları birden aydınlanıyor beyninde .

Hadi faydalı bir konu dedik, yemiş gibi yaptık bi yere kadar ama yeter. 3tür aynı konu, daha neyi soracaksın?
Sene 2016 ve artık okullarda stajyer hemşireler tarafından ped kullanımına kadar pek çok bilgi veriliyor genç kızlarımıza.

Sanırım o derste yoktun?!

Hadi faydalı bir konu dedik, yemiş gibi yaptık bi yere kadar ama yeter. 3tür aynı konu, daha neyi soracaksın?
Sene 2016 ve artık okullarda stajyer hemşireler tarafından ped kullanımına kadar pek çok bilgi veriliyor genç kızlarımıza.

Sanırım o derste yoktun?!

Erkek çocukları bahçeye çıkarıyorlar o derste sanırım ondan bu merak :KK14:

çocuğum diğer konunda da sordum sana şöyle okkalı bir tokat atacak bir büyüğün yokmuydu yanında ?

tokatı yiyince bu sorduğun soruların cevapları birden aydınlanıyor beyninde .

:D :D
Hakkaten bi de öyle muhabbet vardııı...ilk adeti söyleyince biri tokat atacak, bir ömür kızımız al yanak dolaşacak:rolleyes:
Tokat farz

Ya size kız olduğu Nasıl kanıtlayabilirim anlamadım ki? Neye inanmak istiyorsan ona inan senle hiç uğraşamam :sinirli:

inanıyorum zaten sen erkek bir üyesin ve inanılmaz saçma bir insansın. buraya konu açana kadar tarayıcına yazıpta bakabilrdin bi çok şeye ama amacın farklı nasıl bir tatmin şekliyse bu da!

Back
X