- 1 Mart 2020
- 52
- 4
- 36
- 55
- Konu Sahibi Meryem ana
Arkadaşlar kardeşimin saçları azalıyor, kel kalırsa psikolojisi çok bozulur, buluğ çağında.O yaşlardaki psikolojiyi hepimiz yaşamışızdır muhakkak. Bebek saçlar çıkartan yağ varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun,sana dua okudum bile,bunları mutlaka deneyeceğiz.Sarımsağı ikiye bölün saç diplerine masaj yaparak sürün bide acı badem yağı uygulaya bilirsiniz. Kullandığı sampuanin içine doğum kontrol haplarından 10 tane kadar havanda ezip katın saç dökülmesine de önler yeni sacda çıkarır
Allah razı olsun,bir dua da sana gönderdim.Yağ bilmem de, sarımsak saç çıkarıyo
Sizden de cnm Allah razı olsun ama doğum kontrol hapını mutlaka sampuana katın etkisini 2 hafta içinde fark edersiniz ben musterilerime öneriyorum hepside memnun saçlarına spreyil jöle vaks vs şekillendirici kullaniyorsada yıkamadan kesinlikle yatmasın bunların saç dökme etkisi çok yüksek saçta fazla kaldığı sürece geçmiş olsunAllah razı olsun,sana dua okudum bile,bunları mutlaka deneyeceğiz.
Allah sizdende razı olsun. Yukardaki arkadaşın dediği gibi çiy sarımsağı ikiye bölüp saç dökülen yere sürün. Bi süre sonra (yarım saat falandı yanlış hatırlamıyorsam) yıkansın. Kokusu geliyo bu arada, tedavi sürecinde rahatsız ede bilir. Etkisi kesin ama.Allah razı olsun,bir dua da sana gönderdim.
Bende İpek kirpik yaptırmıştım Olan kirpiklerimden de oldum kirpik çıkartan bi formül var mı ki?Sizden de cnm Allah razı olsun ama doğum kontrol hapını mutlaka sampuana katın etkisini 2 hafta içinde fark edersiniz ben musterilerime öneriyorum hepside memnun saçlarına spreyil jöle vaks vs şekillendirici kullaniyorsada yıkamadan kesinlikle yatmasın bunların saç dökme etkisi çok yüksek saçta fazla kaldığı sürece geçmiş olsun
Aci badem yağını kulak çöpü ile diplerine günlük uygulayın hem uzatır hemde kirpiklerinizi çıkartır geçmiş olsun bu aradaBende İpek kirpik yaptırmıştım Olan kirpiklerimden de oldum kirpik çıkartan bi formül var mı ki?![]()
Teşekkür ederim ,tatlı ya da acı olması farkediyor mu ?markette tatlı olanı görmüştüm dün .Aci badem yağını kulak çöpü ile diplerine günlük uygulayın hem uzatır hemde kirpiklerinizi çıkartır geçmiş olsun bu arada
Tatlı olmayacak acı olanı aktarlatda bula bilirsiniz acı badem kıl kök hücrelerini canlandırdığı için etki süresi daha çabuk sonuç veriyorTeşekkür ederim ,tatlı ya da acı olması farkediyor mu ?markette tatlı olanı görmüştüm dün .