Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni saç rengim..

usengecbayan

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
83
3
13
Hatay
merhaba.. o kadar zaman burada ve internette bazı begendiğim saç renklerini aradım. İstediğim renk kesinlikle küllü diyerek kuaföre gittim begendiğim renkleri de gösterdim. Küllü istediğim konusunda anlaştık. neyse sonuç yine her zamanki gibi beklediğim değil. hele ki küllü hiç değil. saçlarıma açma işleminden sonra 8.1 ile boyayacağını söyledi fakat artı olarak 8.3 de karıştırmış. her neyse daha önce de doreli saçları severek kullandığım için cok yadırgamadım ama sizin de yorumlarınızı almak istiyorum.

Yeni rengim nasıl olmus, tenime uygun mu değil mi ?

Bir de kaşlarım çok sırıtıyor onları nasıl boyayacağım konusunda bana bilgi verir misinizzz ?
:18:

Öncesi sonrası hali ,

$page1.webp

bu da yeni rengim

$page.webp

kaşın çok fazla sırıtıyo acil bi çözüm bulmalısın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kaşın çok fazla sırıtıyo acil bi çözüm bulmalısın

evet farkındayım bugun boyattım saçımı, kaşımı nasıl boyucam bilmiyorum . hiç boyamamıstım daha önce neyle boyuyoruz onu da bilmiyorum :( yardımcı oluun bana

Son düzenleme:
evet farkındayım bugun boyattım saçımı, kaşımı nasıl boyucam bilmiyorum . hiç boyamamıstım daha önce neyle boyuyoruz onu da bilmiyorum :( yardımcı oluun bana

kuafore söyleseydin bi keşke renk yakışmış ama

Kuaförde saçın boyanırken söyleseydin kaşlarına da boya sürerlerdi (hiç tavsiye etmem ama bu durumlarda mecbur)
Kuaföre tekrar git, çok çabuk hallederler. Senin kaşların önce açılması lazım saçların gibi, sonra tekrar boyanır tahminimce...
Ayrıca saçının rengi çok güzel olmuş... Güle güle kullan. :)

Kuaförde saçın boyanırken söyleseydin kaşlarına da boya sürerlerdi (hiç tavsiye etmem ama bu durumlarda mecbur)
Kuaföre tekrar git, çok çabuk hallederler. Senin kaşların önce açılması lazım saçların gibi, sonra tekrar boyanır tahminimce...
Ayrıca saçının rengi çok güzel olmuş... Güle güle kullan. :)

teşekkür ederim cok sevindim rengi begenmenizeee , mecbur gideceğim demek ki yeniden kuaföre :(

Son düzenleme:
teşekkür ederim cok sevindim rengi begenmenizeee , mecbur gideceğim demek ki yeniden kuaföre :(

kaslar masallah gur ve koyu. kuafore gitmek istemiyorsan tuy sarartici veya oryalle ya da acik renk sac boyasiyla rengini kir canim. 1 veya 2 dakika tut ama.

Önceki saç rengin daha güzelmiş :/ bunda biraz kızıllık var küllüyle hiç alakası olmamış benim saçlarım röfle ama eğer komple boya yaptırıyor olsaydım boyayı alıp evde kendim boyardım yavaş yavaş deneye deneye rengimi bulurdum çünkü kuaförler resmen mal!! Ne istediğini anlayanı istediğini yapanı bugüne kadar görmedim!

tatşlım gule gule kullan ben cokk begendım rengını hangı marka 8.1 ve 8.3

Teşekkürler begenmene sevindim :) Rita diye bir markaydı :/ :25:

kaslar masallah gur ve koyu. kuafore gitmek istemiyorsan tuy sarartici veya oryalle ya da acik renk sac boyasiyla rengini kir canim. 1 veya 2 dakika tut ama.

tamamdır canım nette de biraz araştırdım bugun birazcık rengini kıracagım inş beceririm.

Önceki saç rengin daha güzelmiş :/ bunda biraz kızıllık var küllüyle hiç alakası olmamış benim saçlarım röfle ama eğer komple boya yaptırıyor olsaydım boyayı alıp evde kendim boyardım yavaş yavaş deneye deneye rengimi bulurdum çünkü kuaförler resmen mal!! Ne istediğini anlayanı istediğini yapanı bugüne kadar görmedim!

Aynen katılıyorum canım daha önce boyadığımda kendim yapmıştım. ama daha sonra kestaneye boyadım saçlarımı açma işlemini kendim yapamayacağımı düşünerek gittim kuaföre simdi istedigim renk olmasa da en azından saçım acıldı bir dahaki boyamalarımda düzeltirim saç rengimi diye düşünüyorum :) teşekkürler yorumun için :)

Back
X