Onun savunması hazır yaaa "koskoca cb,o içmeyecek de kim içecek",çünkü cb olunca üstün insan oluyor ya...Psikolojide bunun bi ismi vardır mutlaka ama ben bilmediğim için "birinin sana sürekli değersiz muamelesi yapması sonucu kendini değersiz görüp,seni hiçe sayanı değerli görme sendromu" diyorum.Hadi gel maasi 1000 tl olan vatandas gel bunu da savun ve alkisla.
Oy kıyamam emineciğime demek lükse kaçmıyormuş mutevazı besleniyormuş bir kaç çeşit yemek yiyorlarmış sadece cınım yaaa
Ah cefakar emine ahhhh
Ne kadar mütevazi bir kadın değil mi.
aa bi de şu var unutmayalım : ''onun yerinde kim olsa çalacak ay şey pardon içecek''Onun savunması hazır yaaa "koskoca cb,o içmeyecek de kim içecek",çünkü cb olunca üstün insan oluyor ya...Psikolojide bunun bi ismi vardır mutlaka ama ben bilmediğim için "birinin sana sürekli değersiz muamelesi yapması sonucu kendini değersiz görüp,seni hiçe sayanı değerli görme sendromu" diyorum.
Onun savunması hazır yaaa "koskoca cb,o içmeyecek de kim içecek",çünkü cb olunca üstün insan oluyor ya...Psikolojide bunun bi ismi vardır mutlaka ama ben bilmediğim için "birinin sana sürekli değersiz muamelesi yapması sonucu kendini değersiz görüp,seni hiçe sayanı değerli görme sendromu" diyorum.
Hanımefendi "doğaya dönüş" derken de, ormanın yüzlerce dönümünü katledip o zevksiz,eklektik sarayı kondurmaktan bahsediyor heraldeEmine Erdoğan’ın ‘Doğaya dönüş’ fikrini benimsediği belirtildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?