Şampuan ve Saç Kremleri Yeni Şampuan Arayışım

dimple0893

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
5
0
36
Ankara
Arkadaşlar hc saç bakım şampuanı kullanıyorum ve aynı zamanda elseve in saç dökülmesine karşı olan şampuanını. İkisi de bitmek üzere. Ben yeni şampuanlar denemeyi seven bir insan olduğum için her markete gittiğimde orda şampuanlara bakıp karpuz seçer gibi seçip alıyorum ne çıkarsa bahtıma oluyor. Bu sefer öyle olmasın istiyorum acaba bana yardım edebilir misiniz :52: alacağım şampuanda aradığım özellik saçımı biraz nemlendirmesi. saçım çok kuru ve küçük küçük saçlar çıkıyor kafamın üstünde kuruyunca :/ ben onlar insin ve saçım parlasın canlı görünsün istiyorum. şimdiden teşekkürler :17:

canım o zaman sampuan alırken nemlendiren bi özelliği olmasına dıkkat et. ben doa kozmetiğin yeşilçaylı şampuanını kullanıyorum yağlı saçlar için olanını. sende kendi saç tipine göre kullanabilirsin. hem içinde zararlı hıc bir kimyasal madde yok. memnun kalacagından emınım. google ye doa kozmetik yazarsan ordan bir sürü ürün ve acıklamasını görebilirsin. sağlıcakla kal :):21:

canım ben de doa kozmetiğin boyalı yıpranmış saçlar için olan şampuanını kullanıyorum ballı ve jojobalı hatta saç kremini de. saç kremi çok güzel özellikle. maske gibi keratin içerikli koparak dökülen saçlar tepeden kırpık kırpık çıkıyorlar bende de var aynı problem işte o saçları yatıştırıyo ve bir süre kullandıktan sonra saçlar daha canlı ve parlak oluyor. hatta yağları falanda var doa kozmetiğin argan yağı özellikle ecosert sertifikalı bi ürün ürünlerin tamamı % 100 orjinal karışımlar %99,9 organik ürünler kimyasal mümkün olduğunca kullanmıyorlar. ben her şeyinden aldım çok da memnunum kesinlikle tavsiye ederim

canım ben de doa kozmetiğin boyalı yıpranmış saçlar için olan şampuanını kullanıyorum ballı ve jojobalı hatta saç kremini de. saç kremi çok güzel özellikle. maske gibi keratin içerikli koparak dökülen saçlar tepeden kırpık kırpık çıkıyorlar bende de var aynı problem işte o saçları yatıştırıyo ve bir süre kullandıktan sonra saçlar daha canlı ve parlak oluyor. hatta yağları falanda var doa kozmetiğin argan yağı özellikle ecosert sertifikalı bi ürün ürünlerin tamamı % 100 orjinal karışımlar %99,9 organik ürünler kimyasal mümkün olduğunca kullanmıyorlar. ben her şeyinden aldım çok da memnunum kesinlikle tavsiye ederim

aynen canım sana katılıyorum. bende hemen hemen her ürün var bitenler bile var. solid parfümler cok hosuma gıdıyor bı dahakı sıparişimde heepsinden alacagım

Arganrain kullan canım inanılmaz bir şampuan ben kullanıyorum saçlarım boyalı fakat çok güzel parlıyor ayrıca cildede çok iyi geliyor.zaten %100 doğal bir şampuan:54:

Arganrain kullan canım inanılmaz bir şampuan ben kullanıyorum saçlarım boyalı fakat çok güzel parlıyor ayrıca cildede çok iyi geliyor.zaten %100 doğal bir şampuan:54:

güle güle kullanın fakat yüzde yüz doğal olması ımkansız. içeriğini yazar mısınız size zahmet olmazsa

Canım Gliss'in shea cahsmere diye bir ürünü var saçı nemlendirmek için. Ben kremini kullanıyorum, deneyebilirsin :32:

Evet eger kimyasal lan sampuanlardan almak isterseniz bende GLISS öneririm cünkü o markanin nerdeyse bütün sampuani kuru saclar icin.:31:

gliss shea cashmere şampuanı kuaförümün saçların çok kuru demesinden sonra kullanmaya başladım. yaklaşık bir haftadır yani. daha önce dove kullanıyordum ama saçlarımın bütün nemini yok etmiş. tabi dove'un yanında iki akşamda bir 220 derecede yaptığım düzleştirici de etken oldu buna. şimdi saçlarımı gliss shea cashmere ile yıkıyorum, kremi de aynısından kullanıyorum. bir de koyu pembe renkte ısıya karşı koruyucu kürünü kullanıyorum. durulanmayan bir ürün. inan bana fön çekmeye bile gerek yok hem saçları yatıştırıyor, hem düz görünmesini sağlıyor hem de yumuşacık. memnun kalırsın.

Elseve in arı sütü şampuan ve ayrıca arı sütü kremini kullanıyorum..Çok memnunum..tavsiye ederim.

gliss shea cashmere şampuanı kuaförümün saçların çok kuru demesinden sonra kullanmaya başladım. yaklaşık bir haftadır yani. daha önce dove kullanıyordum ama saçlarımın bütün nemini yok etmiş. tabi dove'un yanında iki akşamda bir 220 derecede yaptığım düzleştirici de etken oldu buna. şimdi saçlarımı gliss shea cashmere ile yıkıyorum, kremi de aynısından kullanıyorum. bir de koyu pembe renkte ısıya karşı koruyucu kürünü kullanıyorum. durulanmayan bir ürün. inan bana fön çekmeye bile gerek yok hem saçları yatıştırıyor, hem düz görünmesini sağlıyor hem de yumuşacık. memnun kalırsın.

gliss satin relax olmasın ,o koyu pembe dediğin..ısıya karşı değil ama o da..Kuru, asi ve zor şekillenen saçlar için..:31:

Gratiste satılan nude adında kuru saclar icin olan sampuani kullanıyorum cok güzel:) saclarım kendine geldi :7:

güle güle kullanın fakat yüzde yüz doğal olması ımkansız. içeriğini yazar mısınız size zahmet olmazsa

ben kullanıyorum arkasında bunlar yazıyor Water (Aqua), Xantham Gum, Sodium N-Cocoyl-L-Glutomate,Laurly Glycoside, Alkyl AmidoPropil Betain, HydroxyPropyl Oxidized Starch, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, C12-C13 Alkyl Lactate, C12-C18 Alkyl Dimethyl, Gycerly Stearate, Ceteareth- 20, Aminosiloxane, Peg-40 Hco&trideceth-9, Argania Spinosa Kernel Oil, Edta, Citric Acid, Fragrances.

Back
X