- Konu Sahibi dimple0893
-
canım ben de doa kozmetiğin boyalı yıpranmış saçlar için olan şampuanını kullanıyorum ballı ve jojobalı hatta saç kremini de. saç kremi çok güzel özellikle. maske gibi keratin içerikli koparak dökülen saçlar tepeden kırpık kırpık çıkıyorlar bende de var aynı problem işte o saçları yatıştırıyo ve bir süre kullandıktan sonra saçlar daha canlı ve parlak oluyor. hatta yağları falanda var doa kozmetiğin argan yağı özellikle ecosert sertifikalı bi ürün ürünlerin tamamı % 100 orjinal karışımlar %99,9 organik ürünler kimyasal mümkün olduğunca kullanmıyorlar. ben her şeyinden aldım çok da memnunum kesinlikle tavsiye ederim
teşekkürler yardımlarınız için:))
Arganrain kullan canım inanılmaz bir şampuan ben kullanıyorum saçlarım boyalı fakat çok güzel parlıyor ayrıca cildede çok iyi geliyor.zaten %100 doğal bir şampuan
gliss shea cashmere şampuanı kuaförümün saçların çok kuru demesinden sonra kullanmaya başladım. yaklaşık bir haftadır yani. daha önce dove kullanıyordum ama saçlarımın bütün nemini yok etmiş. tabi dove'un yanında iki akşamda bir 220 derecede yaptığım düzleştirici de etken oldu buna. şimdi saçlarımı gliss shea cashmere ile yıkıyorum, kremi de aynısından kullanıyorum. bir de koyu pembe renkte ısıya karşı koruyucu kürünü kullanıyorum. durulanmayan bir ürün. inan bana fön çekmeye bile gerek yok hem saçları yatıştırıyor, hem düz görünmesini sağlıyor hem de yumuşacık. memnun kalırsın.
güle güle kullanın fakat yüzde yüz doğal olması ımkansız. içeriğini yazar mısınız size zahmet olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?