Yeni şehir, yeni hayat başlıyor tavsiyelerinize açığım

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
2.027
915
73
34
Kızlar merhaba yeni güzel bir şehire tayinim çıktı, çok heyecanlı ve mutluyum. Ama biraz da olsa kaygı var. Gideceğim yerde evler genelde eşyasız ama eşyalı da var diyorlar. Benim de hiç eşyam yok sizce eşyalı ev mi daha mantıklı? Memleketime arabayla 8 saat otobüsle 13 saat bazen niye yazdım oraları, çok uzaklaştın yanlış yaptın diyorum bazen de senin için yeni bir başlangıç diyorum.Kendime en güzel yıllarını sınır bir ilçede boş boş geçecekti iyi yaptın diyorum ama. Kızlar çok usta şoför olmadığım için, arabamı memlekete mı bıraksam yoksa giderken birilerini bulursam götürsem mi?Yoksa ileride bir süreçte mi götürsem sizce.

Neresi olduğunu yazarsanız o şehirde yaşayanlar daha iyi detaylı fikir verir bence 🤷🏻‍♀️ özel kalsın isterseniz o başka tabi..

Maaşın iyiyse bence eşyalı bir ev tut 1+1
Arkadaşım izmirden istanbula taşındı ve yıllarca araba kullanmasına rağmen istanbulda çok zorlandı karmaşık kalabalık bir şehirse arabayı ailenin yanına bırak.

Sizi arabayla goturup donecek birini bulun.O sehirde ne kadar kalmayi planliyorsunuz tayininiz cikarsa kac yil sonra.Bunlarin durumuna gore 1+1 esyali evde tutabilirsiniz

Maaşın iyiyse bence eşyalı bir ev tut 1+1
Arkadaşım izmirden istanbula taşındı ve yıllarca araba kullanmasına rağmen istanbulda çok zorlandı karmaşık kalabalık bir şehirse arabayı ailenin yanına bırak.
Uzun yıllar farklı 2 şehirde araç kullandım son 2 senedir istanbuldayım.
Trafik var evet ama şöför her yerde şöfördür.
Yani araç kullanmaya engel değil

Kızlar merhaba yeni güzel bir şehire tayinim çıktı, çok heyecanlı ve mutluyum. Ama biraz da olsa kaygı var. Gideceğim yerde evler genelde eşyasız ama eşyalı da var diyorlar. Benim de hiç eşyam yok sizce eşyalı ev mi daha mantıklı? Memleketime arabayla 8 saat otobüsle 13 saat bazen niye yazdım oraları, çok uzaklaştın yanlış yaptın diyorum bazen de senin için yeni bir başlangıç diyorum.Kendime en güzel yıllarını sınır bir ilçede boş boş geçecekti iyi yaptın diyorum ama. Kızlar çok usta şoför olmadığım için, arabamı memlekete mı bıraksam yoksa giderken birilerini bulursam götürsem mi?Yoksa ileride bir süreçte mi götürsem sizce.
sıfırdan bir hayat. sen ne yaşarsan yeni hayatın o olacak. maddi imkan varsa kendine ait eşyalar güzel olur, zorlanırım diyorsan da eşyalı eve kendi dokunuşunu eklersin, kırlent kılıfı bile olur. hayırlı olsun. cıvıl cıvıl neşeli gamsız bir hayatın başlangıcı olsun❤❤

sıfırdan bir hayat. sen ne yaşarsan yeni hayatın o olacak. maddi imkan varsa kendine ait eşyalar güzel olur, zorlanırım diyorsan da eşyalı eve kendi dokunuşunu eklersin, kırlent kılıfı bile olur. hayırlı olsun. cıvıl cıvıl neşeli gamsız bir hayatın başlangıcı olsun❤❤
Teşekkür ederim gerçekten bu şehirde çok zor günler atlattım, umarım bana çok iyi gelir teşekkür ederim 😘💕

Gayet iyi yapmışsın , zamandan daha değerli hazine yok hayatın tek anını bile ziyan etme. Arabanı da götür tabi
Benim de arabayı götürme sorunu var, çok usta değilim 8 saatlik mesafe kızlar, kimse de götürmüyor böyle şöfor tutsam oluyor mu öyle şeyler. Ben aslında kendime güveniyorum ama ailem istemiyor. Mesela şöfor bulsam, parasını versem öyle bir şey var mı

Biraz korku ve kaygı geldi büyükşehir diye, okullar daha kalabalık. Umarım yapabilirim

arabani bırakmayı dusunme bile niye hibe edesin ailene? getirsin biri seninle..Bursa arabasiz cok zor biryer ben birkac guzel noktasina gitmek istedim arabayla 1 saat olan yere aktara aktara 3 saatte gittim. arabani al mutlaka

Alacarabani bırakmayı dusunme bile niye hibe edesin ailene? getirsin biri seninle..Bursa arabasiz cok zor biryer ben birkac guzel noktasina gitmek istedim arabayla 1 saat olan yere aktara aktara 3 saatte gittim. arabani al mutlaka
Alacağım ama kimle götürcem bilmiyorum şöfor arıyorum açıkcası

Birincisi arabanızı götürün. İkincisi eşyalı evler hem pahalı hem de uyduruk eşya oluyor. Kendiniz alın. Üçüncüsü bu aileye yakın olma olayı lisede kaldı yani. Daha iyi kısa tatillerde başka şehirleri vs gezmeye gider kendinizi kesfedersiniz .

Back
X