Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3,5 yıllık ilişkim bittikten 2 ay sonra eşimle tanıştım. Aynı ismi taşıyorlar. Ona aşıktım. Eşimi seviyorum. Tam 10 yıl oldu. Hala ara sıra aklıma gelir ama eşimden asla vazgeçmem. Ben eşimle tanıştıktan 3 ay sonra bana geri döndü. Ama ben istemedim. Ara sıra herkesin aklına gelebilir eski anılar. Ama biten bitmiştir. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın.
ergenlik dönemlerınde ılkler yasandıgı ıcın unutamamıstır
ama o unutmamak aslında anılardan ıbarettır
çocukluga özlem gıbı bişi, ya da o dönemlere özlem. yoksa o kızla alakası yok :=)
o yaştaki aşka aşk denmez ki.. aklı onda olsaydı emin ol ne yapar eder bir şekilde onu bulur ve onla sevgılı olurdu emın ol
ınsan yeter kı istesın yapamayacagı sey yoktur
ergenlik dönemlerınde ılkler yasandıgı ıcın unutamamıstır
ama o unutmamak aslında anılardan ıbarettır
çocukluga özlem gıbı bişi, ya da o dönemlere özlem. yoksa o kızla alakası yok :=)
o yaştaki aşka aşk denmez ki.. aklı onda olsaydı emin ol ne yapar eder bir şekilde onu bulur ve onla sevgılı olurdu emın ol
ınsan yeter kı istesın yapamayacagı sey yoktur
Bencede haklısın kendiside söylüyor ayrıldıktan sonra sürekli karsıma çıktı güldü tekrar benden biseyler bekledi ama ben hep tersledim yüzüne bile bakmadım diye haklısınız :))
bende kimseyi unutmadim sevdigimden degil hala hafızam iyi geçmisi neden unutalim ki herkesin yaşadıkları iyi yada kotu tecrube ve anıdır kapanmis bir defteri acacagimiz anlamina da gelmez kaldi ki hanımefendi evlenmiş yoluna gitmiş sevgilinin özlemle hatirladigini sanmıyorum bosa sıkıntı yaratma kendine sende mutlu olmaya bak
Arkadaşlar ben yaklaşık 7 aydır biriyle çıkıyorum ve seviyorum ama onun 10 yıl önceki çıktığını hala unutamadığını arada sırada aklına geldiğini düşünüyorum o yok ne alaka istesem zaten pesinde kosardım filan diyo gerçektende hiç yalan söylemez ama bir de ilk çıktığı çocukluk sevgilisi lise 2de iken çıkmışlar kız şimdi evlendi gitti türkiyede bile değil yazları gelir sadece ama her geldiğindede karsılasırlar birbirleriyle ya offf kızlar lütfen acil cevapp
bakın sevgilimin bana yaptığı şeyi yapıyorsunuz ama benden tavsiye yapmayın şu şüphelerinizden kurtulun bi çünkü başkasını seviyor unutamamış olsa sizle yapamaz ve bu durum sizde şüphe olarak kalmaz yani emin olursunuz. Ama şuan hata yapıyorsunuz kendinizi olmayan birşey yüzünden huzursuz ediyor ve büyük ihtimalde ona bunu yansıtıyorsunuz. umarım unutamadın mı çok mu sevmiştin neden ayrılmıştınız gibi sorular sormamışsınızdır? çünkü bunlar baskı yaratabilir üstünde ve hatırlamadığı şeyleri siz hatırlatmış olursunuz yapmayın..
Senin psikolojik sorunların var galiba. Cidden şu tavırlarının hiç bir mantığı yok. 10 sene önce, 15 yaşındaykenki sevgilisiymiş... özgüven sorunun mu var? Biri seni sevsin, değer versin diye alakasız mevzular bulup sorun mu çıkarırsın? Sana her tribinde, ikide bir "unuttum, seni seviyorum" vs gibi hesap vermek zorunda sanıyorsan yanılıyorsun. Adamın sabrini zorluyorsun. Geçmişte yaşanan bir şeyden dolayı kimseye hesap soracak veya tavır alacak konumda değilsin. Haddin değil yani. Seni fazla çekmez o adam söyleyim.