Yeni sevgilimin 10 yıl önceki eski sevgilisi

Bencede az önce kendiside söyledi bana iyi gelse yada iyi birşey olsa mazi olmaz artık sen varsın diye
E tamam işte. Geçmişe takıntılı oldukça kendinden soğutursun. Boşver ne yaşanmışsa yaşanmış. Geçmişe mazi denir, biz bugündeyiz. Bunu unutma..

GEÇMİŞİ KURCALAMA.

sadece sen zarar alırsın geçmiş geçmiştir. bak benim ilişkim benim geçmişimi kurcaladığı bunu takıntı haline getirdiği için bitti güzel birşey yaşıyorsan öyle kalmasını sağla tamam mı? geçmişi sana birşey vermeycek kız evlenmiş gitmiş diyosun.bitti bu kadar. bu konuyu bi daha düşünme bile.

GEÇMİŞİ KURCALAMA.

sadece sen zarar alırsın geçmiş geçmiştir. bak benim ilişkim benim geçmişimi kurcaladığı bunu takıntı haline getirdiği için bitti güzel birşey yaşıyorsan öyle kalmasını sağla tamam mı? geçmişi sana birşey vermeycek kız evlenmiş gitmiş diyosun.bitti bu kadar. bu konuyu bi daha düşünme bile.
Haklısın o benimleyse sıkıntı yok

ben ilk çıktıgımı hiç hatırlamam 3 yıl çıktım deli gibi seviyordum iyi ki bitmiş diyorum benm sevgilimde takar eskisini ama o daha yakışıklı ve onu daha çok seviyorum en basiti kendini örnek al sen 15 yaşında hoşlandığın birini hatırlayıp hayal eder misin

Kesin unutmamıştır, seni kandırıyor. İnsan 10 yıl önce aşık olduğu birini nasıl unutur ki?
Sanırım seni onun acısını hafifletmek için kullanıyor.

ben ilk çıktıgımı hiç hatırlamam 3 yıl çıktım deli gibi seviyordum iyi ki bitmiş diyorum benm sevgilimde takar eskisini ama o daha yakışıklı ve onu daha çok seviyorum en basiti kendini örnek al sen 15 yaşında hoşlandığın birini hatırlayıp hayal eder misin
Aynen bende hatırlamam

Gelse bile nolcak evlenmiş barklanmis emin ol gelmiuordur onunda sorup kafasına sokma bence

Siz eski sevgiliden ne istiyorsunuz ? Evlenmiş barklanmis..Erkek arkadaşınızin resmen kafasına zorla sokuyorsunuz. Bir rahat bırakın eski sevgiliyi.Su anki ana bakın.Zehir etmeyin.. Bu sekilde kendinizden de biktirirsiniz.

Siz eski sevgiliden ne istiyorsunuz ? Evlenmiş barklanmis..Erkek arkadaşınızin resmen kafasına zorla sokuyorsunuz. Bir rahat bırakın eski sevgiliyi.Su anki ana bakın.Zehir etmeyin.. Bu sekilde kendinizden de biktirirsiniz.
AYnen haklısınız ...

Ben eski erkek arkadasimla ayrildiktan 1 yil kadar sonra esimle tanistim ve sevgilim oldu. Eskisine dair ne bi pismanligim, ne bi ozlemim, ne de herhangi olumlu olumsuz bi dusuncem oldu. Ki sen 10 koca yildan bahsediyorsun...

Ben eski erkek arkadasimla ayrildiktan 1 yil kadar sonra esimle tanistim ve sevgilim oldu. Eskisine dair ne bi pismanligim, ne bi ozlemim, ne de herhangi olumlu olumsuz bi dusuncem oldu. Ki sen 10 koca yildan bahsediyorsun...
Çok çok haklısın bunlar galiba hep benim geçmisi açmam , onu kaybetme korkum , kendi kendime triplere girmem .. doğru söylüyorsun..

Aklına geldiğini nereden çıkardın ki? Ve neden ayrılmışlar?10 yıl olmuş 10 yıldır birbirleriyle görüşmüyorlarsa zaten sadece hatıra olarak kalmıştır diye düşünüyorum ki bence hatıra olarak hatırlanmasına kızmamalısınız

benim anlamadığım şey sevgilin sana eski ilişkilerini mi anlatıyor, bunları mı değerlendiriyorsunuz?

Adama resmen psikolojik baskı öyle şeyler sormanız. Unutmuş olsa da bilinçaltı oyunlari sayesinde diyelim daja cok yuzeye cikartirsiniz
Unutamadigini dusunuyosaniz ayrilin
Guvenmiyosaniz ayrılın
Ne bu? 10 yillik sevgili olunca unutulmuyormu

Back
X