- 19 Haziran 2015
- 30
- 1
- 6
- 29
Haklısın 10 sene olmus zaten kendiside söyledi zaten vazgeçmesem evlenmeden önce pesine düserdim diyeBu takıntı seni de bu ilişkiyi de bitirir benden söylemesi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın 10 sene olmus zaten kendiside söyledi zaten vazgeçmesem evlenmeden önce pesine düserdim diyeBu takıntı seni de bu ilişkiyi de bitirir benden söylemesi.
18 sevgilim 25 yaşında
Ne biliyim ilk çıktığı diye düsündüm :) sevmis birde o yüzden :)Sevgilin o kizla 25 yasinda çıksa simdi 35 olsa unutamayabilir bi ihtimal derdim ama o zaman daha 15 yasindaymis cocukmus ya coktaan unutmustur :)
E tamam işte. Geçmişe takıntılı oldukça kendinden soğutursun. Boşver ne yaşanmışsa yaşanmış. Geçmişe mazi denir, biz bugündeyiz. Bunu unutma..Bencede az önce kendiside söyledi bana iyi gelse yada iyi birşey olsa mazi olmaz artık sen varsın diye
Aynen öyle çok tesekkür ederim kendime geldim valla :)E tamam işte. Geçmişe takıntılı oldukça kendinden soğutursun. Boşver ne yaşanmışsa yaşanmış. Geçmişe mazi denir, biz bugündeyiz. Bunu unutma..
biz nerden bilelim sen bilmezsen.Aradan 10 yıl geçmis o vazgeçtim diyo ama sizce hala bisey hissediyomudur canı yanıyomudur anıları gözünün önüne geliyomudur?
Haklısın o benimleyse sıkıntı yokGEÇMİŞİ KURCALAMA.
sadece sen zarar alırsın geçmiş geçmiştir. bak benim ilişkim benim geçmişimi kurcaladığı bunu takıntı haline getirdiği için bitti güzel birşey yaşıyorsan öyle kalmasını sağla tamam mı? geçmişi sana birşey vermeycek kız evlenmiş gitmiş diyosun.bitti bu kadar. bu konuyu bi daha düşünme bile.
Aynen bende hatırlamamben ilk çıktıgımı hiç hatırlamam 3 yıl çıktım deli gibi seviyordum iyi ki bitmiş diyorum benm sevgilimde takar eskisini ama o daha yakışıklı ve onu daha çok seviyorum en basiti kendini örnek al sen 15 yaşında hoşlandığın birini hatırlayıp hayal eder misin
Aynen doğru söylüyorsunda içi rahat etmiyor ki insanın ya bana sarılırken bile aklına o gelirse diye düşündüğüm bile olduGelse bile nolcak evlenmiş barklanmis emin ol gelmiuordur onunda sorup kafasına sokma bence
AYnen haklısınız ...Siz eski sevgiliden ne istiyorsunuz ? Evlenmiş barklanmis..Erkek arkadaşınızin resmen kafasına zorla sokuyorsunuz. Bir rahat bırakın eski sevgiliyi.Su anki ana bakın.Zehir etmeyin.. Bu sekilde kendinizden de biktirirsiniz.
Çok çok haklısın bunlar galiba hep benim geçmisi açmam , onu kaybetme korkum , kendi kendime triplere girmem .. doğru söylüyorsun..Ben eski erkek arkadasimla ayrildiktan 1 yil kadar sonra esimle tanistim ve sevgilim oldu. Eskisine dair ne bi pismanligim, ne bi ozlemim, ne de herhangi olumlu olumsuz bi dusuncem oldu. Ki sen 10 koca yildan bahsediyorsun...