• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni sevgilisine yazayım mi?

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
206
323
İstanbul
2,5 senelik iliskiyi bir günde sebepsizce bitirmisti ardından hemen avukat bir kızla çıkmaya başladı ustelik kız tamda istediği gbi .evlenecekler diye duydum aileler tanıştırmış .benden kalleşçe ayrılan Bu adam hala herkese açık hikaye paylaşan kız arkadaşıma ve benim hikayelerime bakıyor .benden ayrılmak istediğini söylediğinde sessiz kalmıştım ama şimdi sinirden duramıyorum yerimde 2,5 sene yapmadığı kalmadı bana ..o kıza yazıp bak sevgili şansının adam hala beni ve arkadaşlarımı takip edip hikayelerime bakıyor demek istiyorum sizce yapayım mi

2,5 senelik iliskiyi bir günde sebepsizce bitirmisti ardından hemen avukat bir kızla çıkmaya başladı ustelik kız tamda istediği gbi .evlenecekler diye duydum aileler tanıştırmış .benden kalleşçe ayrılan Bu adam hala herkese açık hikaye paylaşan kız arkadaşıma ve benim hikayelerime bakıyor .benden ayrılmak istediğini söylediğinde sessiz kalmıştım ama şimdi sinirden duramıyorum yerimde 2,5 sene yapmadığı kalmadı bana ..o kıza yazıp bak sevgili şansının adam hala beni ve arkadaşlarımı takip edip hikayelerime bakıyor demek istiyorum sizce yapayım mi
Hahaha eski sevgilimde aynını yaptı 🤣evlendigimde de aileme filan ulaşmış ceva pevrmeyin
Ne yazdıysa bilmekte istemiyorum demiştim . Instagram'dan profil resmimi takip ediyormus nikah fotosu düğün fotosu filan görmüş .seninkinden farklı değil yani. Ha bu arada onunda sevgilisiyle aileler tanistirilmis hemde ben varken olmuş 🤣

Ne gerek var kendinizi onlarin seviyesine indirmeyin.ne halleri varsa gorsunler

Yap gitsin. Onun senin profiline baktığını gösteren ekran görüntüsünü al. Sonra da at sevgilisine.

Normalde, yapma uğraşma derdim ama hep kötülük yapanlar mı mutlu olacak. O senin huzurunu bozmuş madem, sen de at sevgilisine onun huzuru bozulsun. Ayrılıyorsa dönüp bakmayacak senin hesabına.

Böyle insanların anlayacağı dil budur. At bence. Sonra da her yerden engelle. Ayıklayıp dursun olayı yeni sevgilisine :)

benden ayrılmak istediğini söylediğinde sessiz kalmıştım ama şimdi sinirden duramıyorum yerimde 2,5 sene yapmadığı kalmadı bana ..
Madem sana yapamadığı kalmadı neden sen onu terketmedin de o seni terketti?
Ben de bunu anlamıyorum, madem o kadar kötü sen ayrilsaydin keşke,terdilmeyi beklemeseydin.
Boşver, öyle kötü insan senden uzak olsun, gitsin mutlu olsun. Sakın böyle saçma bir harekette bulunma

Bence o kızın bunu bilmeye hakkı var. Kızın yerine koy kendini, sevgilin sandığın adam exinin hikayelerine bakıyorsa nasıl hissedersin?

pislik herif, bi yanim yap desede öbür yanim yapma diyor birak herkes yaptigi seyin bedelini elbet bir gün ödeyecek... onun seviyesine düsme bosver.

Ben yapmıştım akşam konuşup sabah tlfnu değişmişti faceden tesadüfen arkadaşım nişan fotosunu görmüş bana yollamisti ben de ikisini de rezil etmiştim çünkü kız daha önceden beni biliyordu 😄😀 yap huzurlari bozulsun

Ben yapmıştım akşam konuşup sabah tlfnu değişmişti faceden tesadüfen arkadaşım nişan fotosunu görmüş bana yollamisti ben de ikisini de rezil etmiştim çünkü kız daha önceden beni biliyordu 😄😀 yap huzurlari bozulsun
Peki evlendiler mi sonra ne oldu ..bu adam bana öyle bir çektirdi ki öyle fedakarlıklar yaptım kı ..o kız sırf avukat olduğu etiketi olduğu icin terk edildim .hafif dekolte giyince bana en ağır kufurleri eden adam simdi gotune kdr yırtmaçlı resimler ekleyen kızla evlenecek

pislik herif, bi yanim yap desede öbür yanim yapma diyor birak herkes yaptigi seyin bedelini elbet bir gün ödeyecek... onun seviyesine düsme bosver.
Ya ben öyle fedakarlıklar yaptım kı ona yazıklar olsun hic hak etmedim bende sabahtan beri düşünüyorum bir yanım yap diyor bir yanımda benden nefret eder mi diyorum

Bence o kızın bunu bilmeye hakkı var. Kızın yerine koy kendini, sevgilin sandığın adam exinin hikayelerine bakıyorsa nasıl hissedersin?
Evt haklısın ama korkuyorum basımı ağrıtır mi acaba

Madem sana yapamadığı kalmadı neden sen onu terketmedin de o seni terketti?
Ben de bunu anlamıyorum, madem o kadar kötü sen ayrilsaydin keşke,terdilmeyi beklemeseydin.
Boşver, öyle kötü insan senden uzak olsun, gitsin mutlu olsun. Sakın böyle saçma bir harekette bulunma
Haklısın ben terk etmeliydim ama hep seviyor sandım bende sevdiğimden kıyamadım ayrılmaya düzelir sandım hata etmişim

Ya
Yap gitsin. Onun senin profiline baktığını gösteren ekran görüntüsünü al. Sonra da at sevgilisine.

Normalde, yapma uğraşma derdim ama hep kötülük yapanlar mı mutlu olacak. O senin huzurunu bozmuş madem, sen de at sevgilisine onun huzuru bozulsun. Ayrılıyorsa dönüp bakmayacak senin hesabına.

Böyle insanların anlayacağı dil budur. At bence. Sonra da her yerden engelle. Ayıklayıp dursun olayı yeni sevgilisine :)
ya varya cok cok haklısın aslında bizim basımıza ne geliyorsa iyi niyetimizden geliyor ..ben ona neler yaptım Neler ..askılı bluz giydiğimde hakaret eden adamın evleneceği kızın Twitter da g.tune kdr yırtmaçlı sırtı açık bluzlar ile resimler hikayeler atmis .cok çektirdi bana aslında böylesi kesinlikle hak ediyor fakat benden nefret etsin de istemiyorum ne yapacağımı bilemedim açıkçası

Back
X