- 17 Ağustos 2011
- 24.727
- 155.761
- 798
Böyle gidersen hep mutsuz olursun. Bence bundan sonraki ilişkilerinde hayatının dümenini elinde tut. Seni mutsuz edenle yollarını ayır.Haklısın ben terk etmeliydim ama hep seviyor sandım bende sevdiğimden kıyamadım ayrılmaya düzelir sandım hata etmişim
Sen de biliyorsun ki iyi bir çift değildiniz. Kendin yazmışsın 'yapmadigi kalmadi' diye. Ayrıca kendin demişsin 'kiz tam onun hayallerindeki kiz' diye. Demek ki seninle olan ilişkinde yolunda gitmeyen şeyleri o da görüyordu, bir başkasıyla herşeyin daha güzel olacağını düşündü ve senin yapamadığını yapıp , ayrılıp yeni bir yol çizdi.
Acikcasi ben bunda yanlış bir şey görmüyorum. Bitmesi gereken ilişkiler don lastiği gibi uzatilip tadı kaçınca böyle bir son gelmesi çok olası (kızın ya da erkeğin 'ben daha iyi ilişkilere layigim diye ayrılmak istemesi)
Kaldı ki insanlar bazen eski sevgililerini stalklarlar, hayatında yeni biri olsa bile. Yani hoş değil,ahlaki değil ama yapılır yani...merak diyebilriiz. Sonuçta stalk çağımız hastalığı. İnsan stalka bir girince kimlerin kimlerin profilinden çıkıyor,sen de biliyorsun. Buna çok da anlam yüklememek lazım. Sen her stalkadigini aşkından öldüğün için mi stalkliyorsun? Ya da sevgilin varken başka -zamaninda bir gönül bagin olduğu erkeklerin profiline bakarken vicdan azabi mi hissediyorsun sevgiline karşı? Daha yeni yakın arkadaşım beş yıllık eski sevgilisinin nişanlandığını görmüş, hemen ekran görüntüsü attı, bilgi alisverisi olarak. Çocuk artık onun umrunda değil,zaten zamanında kendi ayrilmistir. Şimdiki sevgilisiyle de arası harika. Ama öyle arada bakmış,bu haberi de paylaştı hemen