Yeni sevgilisine yazayım mi?

Ya o kız sana inanmamak için bahaneler bulacak eski sevgilin ak kaşık sen hala aşık takıntılı olan olacaksın... İnsanlar kendini kandırmaya meyilli.... Bırak işte... Böyle birinden kurtulmuşsun ya 5 yıl çıkıp bide evlenip onun bu huylarıyla uğraşsaydın... Havale et ilahiye.... Yaslan arkana.... Bak hayatına.... Kurtulmuşsun zamanla iyice anlar şükredersin... Bırak evlensin evlilik adamla güzel gerçek dürüst adamla.... Artık o o kızın sorunu.... Sende iyilik meleği değilsin.... Ben normalde o kız sana sorsa söyle derdim... Fakat senin bu hareketine mazeret bulur öyle bir adam merak etme.... Ben hiç uğraşmazdım.... Bi insanı yok saymak kadar delirten başka birşey bilmem bu hayatta.... Sende eline Bi çubuk al bu erkeği döndür kafanda balkabağına boşver......balkabaklarının evliliğinden sevgisinden kim hayır görmüş 🙏🙏🙏🙏

ne gerek var?
söylediğin tıynette bir insansa elbet bir gün bir yerden bulur belasını
fakat ayrılmış bitmiş gitmiş ben olsam bulaşmazdım hiç
bırak o kız da senin gibi yaşayarak görsün ne mal olduğunu
çünkü kız sana inanmayacak, karşı taraf onu bir güzel kandıracak biliyoruz...
ben bakmadım, arkadaşım baktı, hiç farkında değilim, o kız bana aşık deli ruh hastası takıntılı diyecek senin için mesela
kız da biraz hoşlanıyorsa ona inanmayı seçecek. hatta sana hakaret bile edebilir sen benim erkekimi kıskanıyorsun diye :D bunun örneklerini çok gördük burda...
o yüzden bırak allahından bulsun...

ne gerek var?
söylediğin tıynette bir insansa elbet bir gün bir yerden bulur belasını
fakat ayrılmış bitmiş gitmiş ben olsam bulaşmazdım hiç
bırak o kız da senin gibi yaşayarak görsün ne mal olduğunu
çünkü kız sana inanmayacak, karşı taraf onu bir güzel kandıracak biliyoruz...
ben bakmadım, arkadaşım baktı, hiç farkında değilim, o kız bana aşık deli ruh hastası takıntılı diyecek senin için mesela
kız da biraz hoşlanıyorsa ona inanmayı seçecek. hatta sana hakaret bile edebilir sen benim erkekimi kıskanıyorsun diye :KK70: bunun örneklerini çok gördük burda...
o yüzden bırak allahından bulsun...
Çok haklısın kesinlikle

2,5 senelik iliskiyi bir günde sebepsizce bitirmisti ardından hemen avukat bir kızla çıkmaya başladı ustelik kız tamda istediği gbi .evlenecekler diye duydum aileler tanıştırmış .benden kalleşçe ayrılan Bu adam hala herkese açık hikaye paylaşan kız arkadaşıma ve benim hikayelerime bakıyor .benden ayrılmak istediğini söylediğinde sessiz kalmıştım ama şimdi sinirden duramıyorum yerimde 2,5 sene yapmadığı kalmadı bana ..o kıza yazıp bak sevgili şansının adam hala beni ve arkadaşlarımı takip edip hikayelerime bakıyor demek istiyorum sizce yapayım mi

Sakın yapmayın derim. Yaparsanız birkaç seçenek var mantıklı düşünün.
1- Kendisini çok önemsediğinizi düşünecek, çünkü bence karşısındaki kızın çok umrunuzda olduğunu sanmıyorum, olmamalı da.
2- Kendi değerinizi düşüreceksiniz onlarla muhattap olarak, yeterince gelişmemişse kız bundan bir ders çıkarmaktansa hoşuna bile gidebilir. Ayrıca inanmaya hazırsa adamın bu duruma sunacağı bahanelere de inanacaktır ve sonunda yine siz kötü olacaksınız.

Bırakın baksın iyice, keyfini çıkarın. Yok sayın lütfen sadece sabredin.

Ya ben öyle fedakarlıklar yaptım kı ona yazıklar olsun hic hak etmedim bende sabahtan beri düşünüyorum bir yanım yap diyor bir yanımda benden nefret eder mi diyorum

Nefret eder mi diye düşünerek değil, kendiniz için yapmayın bunu sadece :KK200: Anlıyorum çok emek verince insan ne yapacağını bilemiyor ama sakinliğe varmadan yapılan hareketler sonradan yine bize zarar veriyor.

aşkım o seni kaybetti sen zamanını boşver takma kafana demekki ilişkiniz devam etseydi daha da kötü şeyler başına gelebilirdi zararın neresinden dönsen kardır sana uzak allaha yakın tatlım

2,5 senelik iliskiyi bir günde sebepsizce bitirmisti ardından hemen avukat bir kızla çıkmaya başladı ustelik kız tamda istediği gbi .evlenecekler diye duydum aileler tanıştırmış .benden kalleşçe ayrılan Bu adam hala herkese açık hikaye paylaşan kız arkadaşıma ve benim hikayelerime bakıyor .benden ayrılmak istediğini söylediğinde sessiz kalmıştım ama şimdi sinirden duramıyorum yerimde 2,5 sene yapmadığı kalmadı bana ..o kıza yazıp bak sevgili şansının adam hala beni ve arkadaşlarımı takip edip hikayelerime bakıyor demek istiyorum sizce yapayım mi
sakın oyle bir sey yapma. hıkayene bakmıs da ne olmus, olacak bır sey olsa bıle bu yuzden olmaz. bence dus yakalarından.

Back
X