• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni sezon hallar yardm:)

jujuuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
Yer
İstanbul
kızlar yeni sezon halılardan bu seriyi cok begendim misafir odama kahve tonları yatak odama da siyah beyaz istiyorum kararsızım yardım lütfen ;)
:ecrin_bebek:

7129.jpg

6 numara çok güzel bence misafir odası için
yatak osadınada ben olsam üstünde kahve tepsisi olan varya ou alırdım..
şimdiden güle güle kullan

LOSTSUN cum saol fikirlerin için bende 6 numarayıo cok begenmiştim fiyatları da makul ;)

jujuuuu canım bu halılar çok güzel bayıldım :1rolleyes: ben de antrem için halı bakıyorum
markası nedir bunların bir de fiyatları makul demişsin ne kadar fiyatları :asigim:

bu arada canım misafir odası için 6 numara çok şık :asigim: yatak odası için de 1 numara beyaz olanı çok beğendim .çok zengin görüntüsü var :1closedeyes:

jujuuuu canım bu halılar çok güzel bayıldım :1rolleyes: ben de antrem için halı bakıyorum
markası nedir bunların bir de fiyatları makul demişsin ne kadar fiyatları ?

ebrulicim apex halı bunlar .sitesinden de bakabilrsin bircok cesit var fiyatları değişiyor ama simdi diger markalarda kampanyalar varya 1 alana bir bedava falan tek halı fiyatı onlardan daha ucuza geliyordu modele göre bakarsn cnm sitlerinde de yazıyor fiyatlarıhihoyyyt

Yaa hepsı Çok gÜzel bende bÖyle alcam halılarımı

Gerçekten hoş halılar var..Bunların markalarını söyleyebilir misin??

Back
X