Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben eski sistemle ehliyet aldım hiç trafiğe çıkamıyorum...eşimde bende kendme gvenmyrum...kursta ne güzel kullanıyodum ama boş arazide nerdeyse...trafiğe çıklmyodu...şimdi ehliyet cüzdan bekliyo...bilseydim beklerdm yeni sistemle alırdım...zor olsa da en azından ehliyeti alınca arabayı kullnıyo olurdumm...ooff ya çok istyrum araba kullanmak ama nerdeee....
bende 23 kasımdaki sınava girdim ve ilk girişte geçtim şükür.cendere yolunda oldu sınavımız.ben ömrü hayatımda ilk defa kursla birlikte araba kullandım.öncelikle kendine güveneceksin,heyecan yapmayacaksın.
arabaya oturduğunda sakin olman gerekiyo.kemerini tak aynalarını ayarla koltuğunu ayarla el frenini indirip sinyallerinide unutmadan kalkışını yaparsın zaten.yarım saat kullanıyo 1 kişi hızını öyle bi ayarlaki 15 dakika gidip 15 dakika dönüşü tamamlarsan süper olur:)
telaşlanmadığınız sürece sıkıntı yok bence.
bide komisyondan komisyonada fark ediyo cidden.mesela bize yokuşta dur kalk yaptırmadılar,iki duba arası park etme falanda olmadı geri geri gitmede yaptırmadılar.tamamen şansa yani.
soracak bişeyiniz olursa seve seve heycanınıza ortak olurum:)
şimdidennn kolay gelsin başarılar.
Tebrik ederimkazasız belasız bir sürücü olun inşallah, darısı başımıza ayrıca:26:
İşte size yaptırmadıkları her şeyi bizim burada ki komisyonlar yaptırıyormuş, yapmadım diyeni duymadım:18:
Şu hafta gelse de kurtulsam bu stresten:26:
İyi ki de zor.
Sınav yerinde iki gün eğitim verilip salıyorlar bizi trafiğin sonra gelsin kazalar, gitsin sinirler.