Bloglar geri gelecek mi? Bir de profilimde mesaj yazdığım forumlar oluyordu site ilk değiştiğinde vardı ama şimdi yok, kolaylık sağlıyordu
Bloglar geri gelmeyecek 2. sorunuzu anlayamadım ama profilinizden yazdığım mesajlar ve açtığım mesajlar linkinden mesaj trafiğinizi kontrol edebilirsiniz.
allah allah üyeler birbirine iğneleyici yazınca normal size yazınca mı nezaketsizlik. burada binlerce insan birbirine iğneli yaklaşıyor. size mi ayıp oldu.Siz ne zaman ki nezaketli davranırsınız o zaman sorularınıza cevap alırsınız. Yaptığınız saygısızlık Cumartesi gecesinden beri gecemiz gündüzümüz kalmadı ama sizin bu saygısızlığınız bir değil iki değil. 3-4 gündür bu iğneleyici yaklaşımınıza susuyorum haddinizi bilin ki bu kadar kişi içinde böyle azarlanmayın. Şunu da diyebilirsiniz sizin haddinize değil beni azarlamak ama 3-4 gündür de bu yaklaşımınız yeter !
Sekmenin başlığını hatırlamıyorum şuan ama bir sekme vardı profilde en sonda, mesaj yazdığım forumlar görünüyordu alt alta ve yanlarında o forumda yazdığım mesaj sayıları..
"Oyun Bölümü 256" gibi.
Sürekli girdiğim bölümlere oradan giriyordum.
Ben telefonuma indirdigim mobil uygulamadan giriş yapamiyorum
Online kişileri görüyorduk eskiden simdi goremiyoruz kim var kim yok belli olmuyor bide mobil uygulama sini kullanilmiyor uygulama kolaylik oluyordu
Sekmenin başlığını hatırlamıyorum şuan ama bir sekme vardı profilde en sonda, mesaj yazdığım forumlar görünüyordu alt alta ve yanlarında o forumda yazdığım mesaj sayıları..
"Oyun Bölümü 256" gibi.
Sürekli girdiğim bölümlere oradan giriyordum.
TsklerBunu notlarımız arasına aldık.
Site arayüzü ve uygulama mobil olduğundan artık o uygulamayı silebilirsiniz.
Bu konuda çalışmalar yapılıyor. Performans açısından sorun yaratmaz ise aktif edilecektir.
Bunu notlarımız arasına aldık.
Site arayüzü ve uygulama mobil olduğundan artık o uygulamayı silebilirsiniz.
Bu konuda çalışmalar yapılıyor. Performans açısından sorun yaratmaz ise aktif edilecektir.
Sizin anlatmak istediğinizi anladım, profillerimizde Hakkında kısmında girdiğimiz bölümler ve karşılarında o bölümde kaç mesajımız olduğu yazıyordu, Misal Anne&Çocuk Sağlığı 10 gibi değil mi?
Başlığı ' mesaj alanları ' idi galiba .Teşekkürler : )
Evet, aslında bölüm deseydim daha iyi olurdu : )
Sürekli oradan giriyordum bölümlere aramıyordum, forum ilk değiştiğinde de vardı sonra yok oldu.
Başlığı ' mesaj alanları ' idi galiba .
Alintilarda bazen problem oluyor simdiden elinize emeğimize saglik
Telefondan giriş yapınca ifadeleri göremiyorum,onun dışında ben çok begendim
çabuk alıştım,emeginize saglık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?