• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENİ TANIŞTIĞIM ADAM

kesicem ağızlarını bu erkeklerin he :) bu gene iyi benim de bi keresinde sevgilim dudaktan öpmedim diye sorun çıkarmıştı mecburum ya sanki! bi erkek bunu rahatlıkla söyleyebiliyosa yeni tanıştığı birine bu konularda biraz isteklidir bence. ki acaba kaldı mı bu devirde bu konulardan uzak bi erkek umarım vardır hala öyleleri.

Bi deyim var, bir şeyi hunharca yapana 'askerden yeni gelmiş gibi' derler, boşuna denmemiş :KK53: askerden dönünce 1 ay kendine gelmesini bekle ve bu konuşmasından hoşlanmadığını belirt. her gün şap yiyince aşağı tesisat çalışmıyor, garibanların çenelerine vuruyor korkma :KK53:

Bu ne telas? Ustelik sevmediginizi belirttiginiz halde masum ayagina yatip devam ediyor. Daha ortada birsey yokken pahali hediye de aldi demissiniz. Hicbirsey demesem de olgun degil, asiri duygusal ve manipulatif davraniyor derim. Evlenmek icin degerlendiriyorsaniz dikkat edin, daha bastan cok falsosu var.

tabikiii evlenmek için görüşüyorum nasipse Allah yazdıysa..
Bilmiyorum umarım düzelir diye bekliyorum yüzyüzeyken nasıl olucak onu merak ediyorum açıkçası.pazar günü görücezz inşallahh

Bi deyim var, bir şeyi hunharca yapana 'askerden yeni gelmiş gibi' derler, boşuna denmemiş :KK53: askerden dönünce 1 ay kendine gelmesini bekle ve bu konuşmasından hoşlanmadığını belirt. her gün şap yiyince aşağı tesisat çalışmıyor, garibanların çenelerine vuruyor korkma :KK53:

hakkaten öyle...bakalım Pazar günü buluştuktan sonra neler olucak ya öpülmüş olarak gelir yazarım buraya ya da kafasına çantayı yer gelirim buraya ya da masumane otururz artıkın o_O:KK70::KK70::KK70:

kesicem ağızlarını bu erkeklerin he :) bu gene iyi benim de bi keresinde sevgilim dudaktan öpmedim diye sorun çıkarmıştı mecburum ya sanki! bi erkek bunu rahatlıkla söyleyebiliyosa yeni tanıştığı birine bu konularda biraz isteklidir bence. ki acaba kaldı mı bu devirde bu konulardan uzak bi erkek umarım vardır hala öyleleri.

Yok yaa sanmam..bunların ortası yok anam...kimi vardır sevgiliyken istekli, olur sapık çıkar...kimi vardr normal gözükür evlenince cinsel iktidarszlık olur (okudugum konulara göre) ortası normali yok mudur acepo_O

Back
X