Canım benim yolun başında daha bişeyler tam başlamamışken öğrenmen bu yoldan dönmen senin için çok hayırlı oldu görünün o ki çok üzülecektin onunla olsaydın.inş. karşına seni çok seven değerini bilecek biri çıkacaktır herşeyin hayırlısı tatlımah ahhh daha çok tazee olanlar birde içime söz geçirebilsem. Geldiğimden beri ağla ağla gözlerim şişti. Geçicek biliyorum. Ama geçene kadar da çok üzülceğim kesin. Niye aramadın dediğimde verdiği cevapta bana kızgın olduğunu anladım mesajından sanki kızgınlığını gidermek için konuşuyormuşum gibime geldi. O an konuşmak istemedim onun için. Senin kızgınlığın geçsin öyle aramak istedim. Herkese böyleyim aslında falan dedi. Lennn beni herkesle bir tutuo ben ona okadar değer veriyim şurda gecemi gündüzüme katıyım mutluluktan yemeden içmeden kesiliyim. Gece uykularım kaçsın onun hayaliyle offffffff offffffffffffffffffffffff kandırılmış gibi hissediyorum. Güvenilcek kimse yok muuuu yaaa nasıl iştir buuuu ben çok şanssızım galiba. Ama sonuçta bundada bir hayır vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?