Yeni tanıştığım çocuk? İlk bulusmada ne giyilir?

Bence tanıstıgınız erkeği potansiyel koca adayı olarak görüp, daha tam tanışma olmadan evliliği düşünmekle hata ediyorsunuz. Hele bi tanışın, iki gönül bir olunca samanlık nasılsa seyranlık olur...
Gelelim kıyafet meselesine... hazır havalar serinlemişken, dar toparlayıcı bir jean üzerine hafif bol bir gömlek, hatta belki ucunu bağlarsınız... şık ama hafif bir kolye mükemmel olur...

Evet haklısınız direkt koca adayı diye bakmak yanlis. Bu saatten sonra niyeti ciddî olan birileriyle görüşmek istiyorum. Ama bu hemen anlaşılmaz tabi :)
Bakalım ne olacak hayırlısı inşllah

Evet haklısınız direkt koca adayı diye bakmak yanlis. Bu saatten sonra niyeti ciddî olan birileriyle görüşmek istiyorum. Ama bu hemen anlaşılmaz tabi :)
Bakalım ne olacak hayırlısı inşllah
Evet aynı hatayı ben de yaptım zamanında. Bu düşüncem bile olsa ister istemez hareketlerime yansıyor, doğallığımı kaybediyordum. Böyle böyle adamları kaptırdım şu anki karılarına:) hepsi evlendi ben evde kaldım. O yüzden anın tadını çıkarın, nasılsa şekillenecek ileride

Eşinize ve size imrendim doğrusu:) Ne güzel olduğunuz gibi birbirimizi kabul etmişsiniz. Aklıma ezginin günlüğü terliklerimle koşsam sana diye bi şarkı vardı o geldi:)

Çok tesekkur ederim :)
Tam olarak terlikle gelme vakasiydi zaten, ogrenciydik ev sahibiyle sorun yasayip paldir kuldur tasindik, (esimle de ayni fakultedeydik ama selamdan ote bir iletisimimiz yoktu)
tesaduf ev arkadasiyla, yeni tasindigimiz evdeki karsi dairemizde oturuyormus onlar da, selamlastik gectik, sonra ellerinde simit poseti, kapiyi calip paldir kuldur kahvaltiya davet ettiler ev arkadasimla beni, oyle pijama terlik gectik.
Sonrasi işte 17 yildir her sabah ayni pijamali kadinin soluk benizli surati :KK70:

Böyle heyecanları seviyorum, elektrikte var ise İnşallah gönlünüzce olur bu iş. Yalnız cidden ev kötü seçim, bence ilk buluşmayı dışarıda baş başa yapın, kesinlikle kendinizi daha rahat ifade edersiniz. Bu türlü kasılıp ilk buluşmayı berbat geçirebileceğinizi düşünüyorum. 2. Buluşma için arkadaş çağırsın sizi, hem bahane olmuş olur 2. Sefer için de.
Kıyafet olarak içerisi veya dışarısı için farketmez, ben elbise giyerdim uzun boy, mutlaka sallanan ama kibar bir küpe (ev ortamında sırıtmayacak olandan) ve tektaş tarzı bir kolye olabilirdi. Ya da İspanyol paça bir pantolon üzerine v yaka biraz salaş bir bluz/gömlek, saat ve yanında bir bileklik, yine küpe olurdu. Tabii ispanyolu topuklu ile kombinlemek çok daha hoş oluyor. Hem bacak boyu uzuyor hem de daha zayıf gösteriyor. Kilo durumunuzu bilmiyorum :) Saç olarak ev ortamında yarım toplanmış olurdu, servis vs. Yapacağınızı düşünerekten toplu saçı çok sevmediğim için en rahatı önleri alınmış saç modeli :)

Once atan sonra napiosan yap kpss surecinde telefonumun birtek arama ozelligini kullandim geri kalam herseyi sildim askim esimle bile gorusme hevesinde degildim ayriydik atanana kadar arayip sormadim eger bu kisi hayatiniza girerse isiniz zor kpss zor

Evet aynı hatayı ben de yaptım zamanında. Bu düşüncem bile olsa ister istemez hareketlerime yansıyor, doğallığımı kaybediyordum. Böyle böyle adamları kaptırdım şu anki karılarına:) hepsi evlendi ben evde kaldım. O yüzden anın tadını çıkarın, nasılsa şekillenecek ileride
Siz de evlenirsiniz inşallah onlardan kat kat iyi biriyle rabbim gönlünüze göre versin :)

Çok tesekkur ederim :)
Tam olarak terlikle gelme vakasiydi zaten, ogrenciydik ev sahibiyle sorun yasayip paldir kuldur tasindik, (esimle de ayni fakultedeydik ama selamdan ote bir iletisimimiz yoktu)
tesaduf ev arkadasiyla, yeni tasindigimiz evdeki karsi dairemizde oturuyormus onlar da, selamlastik gectik, sonra ellerinde simit poseti, kapiyi calip paldir kuldur kahvaltiya davet ettiler ev arkadasimla beni, oyle pijama terlik gectik.
Sonrasi işte 17 yildir her sabah ayni pijamali kadinin soluk benizli surati :KK70:
Ne güzel darısı basima inşallah :) gerçek aşk gösterişten uzak, yürekte hissedilen sanirim. Insan bazen deli gibi aşık olmak istiyor,en coşkulu sekliyle... Ama yanlis insan mi yoksa yanlış zamanlama mı olmuyor, denk gelmiyor. Allah'ın bir bildiği var tabi ki hayırlısını Ondan istiyorum...
Size de bol bol mutluluklar diliyorum;)))

Once atan sonra napiosan yap kpss surecinde telefonumun birtek arama ozelligini kullandim geri kalam herseyi sildim askim esimle bile gorusme hevesinde degildim ayriydik atanana kadar arayip sormadim eger bu kisi hayatiniza girerse isiniz zor kpss zor
Atanmayı çok istiyorum, derslerime çalışmama engel olur mu onu da bilemiyorum. Çok fazla ilgiye boğulmak ya da onu ilgiye boğacak şeklinde zamanim yok

Böyle heyecanları seviyorum, elektrikte var ise İnşallah gönlünüzce olur bu iş. Yalnız cidden ev kötü seçim, bence ilk buluşmayı dışarıda baş başa yapın, kesinlikle kendinizi daha rahat ifade edersiniz. Bu türlü kasılıp ilk buluşmayı berbat geçirebileceğinizi düşünüyorum. 2. Buluşma için arkadaş çağırsın sizi, hem bahane olmuş olur 2. Sefer için de.
Kıyafet olarak içerisi veya dışarısı için farketmez, ben elbise giyerdim uzun boy, mutlaka sallanan ama kibar bir küpe (ev ortamında sırıtmayacak olandan) ve tektaş tarzı bir kolye olabilirdi. Ya da İspanyol paça bir pantolon üzerine v yaka biraz salaş bir bluz/gömlek, saat ve yanında bir bileklik, yine küpe olurdu. Tabii ispanyolu topuklu ile kombinlemek çok daha hoş oluyor. Hem bacak boyu uzuyor hem de daha zayıf gösteriyor. Kilo durumunuzu bilmiyorum :) Saç olarak ev ortamında yarım toplanmış olurdu, servis vs. Yapacağınızı düşünerekten toplu saçı çok sevmediğim için en rahatı önleri alınmış saç modeli :)

Elbiseyi çok seviyorum ama günlükte çok tarzım değil yani rahat edemem. Alışkın değilim çünkü... :)) Ben de daha çok toplu sac kullanıyorum. Yakıştığını söyleyenler var ama kendimi daha derli toplu hissediyorum öyle:))
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim;)))

Abiye giy.
Bol simli topuz,
Full makyaj...

Büyütme istersen sade ve şık ol yani kendin ol,
Begendirmeye çalışma bence..

Daha once hic bir erkekle bir tanisikliginiz olmadimi? Hic hayatiniz da kiyafet giymemis ve birileriyle tanismamissiniz izlemini verdiniz bana..degisik

Daha once hic bir erkekle bir tanisikliginiz olmadimi? Hic hayatiniz da kiyafet giymemis ve birileriyle tanismamissiniz izlemini verdiniz bana..degisik
Tanisikligim oldu ama fikir almak istedim.Sonucta herkes farkli kombin önerisinde bulundu,değerlendirmek istedim sadece...

Tanisikligim oldu ama fikir almak istedim.Sonucta herkes farkli kombin önerisinde bulundu,değerlendirmek istedim sadece...
Canim herkesin farkli yasam tarzi ve dolayisiyla farkli giyim tarzlari vardir..hayata farkli bakis acilariyla bir kombinleme yapamssin bence genel anlamda..burada acmis oldugun konu da ne yazikki beni uzen sonuc itibariyle karsindaki bir insan onu gozunde buyutmen ve kadinlarin bircogu bu olguda kendini begendirmen cabasi ..uzdu beni sadece..nasil yapsam nasil etsem dusuncesi..erkekleri bir adim onde yapiyor bu dusunceler bana gore..

Farklı bakış açısı da gerekiyor bazen... O da bir insan tabi ama insanın kendine özen göstermesi lazım. Tabi o da bana ve kendine saygı duyuyorsa herşeyine özen gösterecek, dikkat edecek. Bu kendini farklı gösterme çabası için değil, ilk izlenim önemli sonuçta

IMG_6479.webp IMG_6480.webp

Benim zevkime göre oldu biraz. Oxxo'nun çizgisini severim bence bu türde kıyafetler hem sade hem şık.

Back
X