Arada ben de atıyorum yani şimdilik her şey o kadar sakinki.Eski ilişkim gerçekten çok problemdi.Onunla yaşadıklarımı unuttum desem yalan.Ama bitirdiğim için pişman değilim.Beni inanılmaz kısıtlayan biriydi.Kendine göre yontmak isteyen.Güzel olur inşallah her şeygünaydın mesajı atan kişi turda tanıştığın insan dimi. o mesaj atarsa sende at tabiki hatta ara sıra sende ilk günaydın mesajını atabilirsin. biz bayanlar yas tutmayı seviyoruz biraz. unutmamız kolay olmuyor. ama kendi ağzınla diyorsun sorunlu bi ilişkiydi diye. aklıma gelmişken bu ilişkinden yeni arkadaşına bahsetme :) kendini bukadar zorlama. akışına bırak. belkide seni mutlu edecek kişidir veya da değildir. yaşamadan bilemeyiz ama kendi sağlığın için çok fazla eskiye takılma kafanı rahatlat hobiler edin. hayat senin ve mutlu olmak hakkın
Düşünüyorum tabiki unuttum desem yalan.Ama iyiki de bitirdim diyorum.2 ay olduğu için yeni biriyle konuşmaktan dolayı suçluluk duyuyorum nedense yaEskiyi hala düşünüyorsan yeniye hazır değilsin demektir, o yüzden arkadaşça yazışmanın ötesine götürme bence muhabbeti...
yok istesem de asla söylemem ondan beklicem ben deYara bandı olarak kullanmayacaksan karşındaki kişiyi tanımaktan zarar gelmez düşüncesindeyim :) hoş bile olabilir belki gerçek mutluluğu bulursun ama hevesli olma bence bulusmak için falan teklif ondan gelsin :)
canım biraz nefes alırsın hem üstündeki şu baskıyı atmışsındır. ohh kafan rahat artık. bi süre sonra eski fotoğraflarıda yırtarsın valla senden iyisi yokArada ben de atıyorum yani şimdilik her şey o kadar sakinki.Eski ilişkim gerçekten çok problemdi.Onunla yaşadıklarımı unuttum desem yalan.Ama bitirdiğim için pişman değilim.Beni inanılmaz kısıtlayan biriydi.Kendine göre yontmak isteyen.Güzel olur inşallah her şey
yok fotoğrafına baktığım o değil bu tanıştığım kişi.ona dair elimde hiçbir şey yok bitirdiğim gün attımŞuan için duygusal boşlukta olabilirsin. . Çünkü hala eski sevgilini düşündüğünü söylüyorsun . . Öncelikle sürekli baktığın o fotoğrafları sil. . . . Yeni tanıştığınız kişiden buluşma teklifi gelirse kabul edebilirsiniz gidişat o zaman daha çok belli olabilir . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?