yeni tanıştığım insan....

burcuu99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
466
68
73
Gaziantep
Merhabalar. Yaklaşık 2 ay önce çok sorunlu ilişkimi bitirdim.Ki Kasım da nişanım olacaktı ama şu an pişman değilim.20 gün önce tura gittik.Tura rehberin kuzeni de gelmişti.Ben başta hiç dikkat etmedim.ne varki son günler dikkatimi çekmeye başladı ama tur bitti.İnternette turun sitesinden konuşmaya başladık.Ortak arkdaşlarımız varmış.Şu an samimiyet derecesine gelirsek öyle canımlar cicimler yok ama günaydın iyi geceler napıyosun mesajlarımız da hiç eksik olmuyor.Görüşelim diye bir talep de bulunmadık henüz.Ben bu konuda adım atmak da istemiyorum.Ama nasıl davranmam gerektiği konusunu da hiç bilmiyorum.Henüz 2 ay olduğu için suçluluk duygusu da hissediyorum.Yıllarımı verdiğim ilişkiydi.Geceleri yatmadan fotoğrafına bakmaktan da alıkoyamıyorum kendimi:110: Nasıl davranmalıyım ben ya ?İnat ettim kaç gündür günaydın mesajı atmicam diye o atıyor ben de cevap veriyorum dayanamıyorum.o_O

günaydın mesajı atan kişi turda tanıştığın insan dimi. o mesaj atarsa sende at tabiki hatta ara sıra sende ilk günaydın mesajını atabilirsin. biz bayanlar yas tutmayı seviyoruz biraz. unutmamız kolay olmuyor. ama kendi ağzınla diyorsun sorunlu bi ilişkiydi diye. aklıma gelmişken bu ilişkinden yeni arkadaşına bahsetme :) kendini bukadar zorlama. akışına bırak. belkide seni mutlu edecek kişidir veya da değildir. yaşamadan bilemeyiz ama kendi sağlığın için çok fazla eskiye takılma kafanı rahatlat hobiler edin. hayat senin ve mutlu olmak hakkın

Eskiyi hala düşünüyorsan yeniye hazır değilsin demektir, o yüzden arkadaşça yazışmanın ötesine götürme bence muhabbeti...

günaydın mesajı atan kişi turda tanıştığın insan dimi. o mesaj atarsa sende at tabiki hatta ara sıra sende ilk günaydın mesajını atabilirsin. biz bayanlar yas tutmayı seviyoruz biraz. unutmamız kolay olmuyor. ama kendi ağzınla diyorsun sorunlu bi ilişkiydi diye. aklıma gelmişken bu ilişkinden yeni arkadaşına bahsetme :) kendini bukadar zorlama. akışına bırak. belkide seni mutlu edecek kişidir veya da değildir. yaşamadan bilemeyiz ama kendi sağlığın için çok fazla eskiye takılma kafanı rahatlat hobiler edin. hayat senin ve mutlu olmak hakkın
Arada ben de atıyorum yani şimdilik her şey o kadar sakinki.Eski ilişkim gerçekten çok problemdi.Onunla yaşadıklarımı unuttum desem yalan.Ama bitirdiğim için pişman değilim.Beni inanılmaz kısıtlayan biriydi.Kendine göre yontmak isteyen.Güzel olur inşallah her şey

Yara bandı olarak kullanmayacaksan karşındaki kişiyi tanımaktan zarar gelmez düşüncesindeyim :) hoş bile olabilir belki gerçek mutluluğu bulursun ama hevesli olma bence bulusmak için falan teklif ondan gelsin :)

Eskiyi hala düşünüyorsan yeniye hazır değilsin demektir, o yüzden arkadaşça yazışmanın ötesine götürme bence muhabbeti...
Düşünüyorum tabiki unuttum desem yalan.Ama iyiki de bitirdim diyorum.2 ay olduğu için yeni biriyle konuşmaktan dolayı suçluluk duyuyorum nedense ya :KK43:

Şuan için duygusal boşlukta olabilirsin. . Çünkü hala eski sevgilini düşündüğünü söylüyorsun . . Öncelikle sürekli baktığın o fotoğrafları sil. . . . Yeni tanıştığınız kişiden buluşma teklifi gelirse kabul edebilirsiniz gidişat o zaman daha çok belli olabilir . .

Yara bandı olarak kullanmayacaksan karşındaki kişiyi tanımaktan zarar gelmez düşüncesindeyim :) hoş bile olabilir belki gerçek mutluluğu bulursun ama hevesli olma bence bulusmak için falan teklif ondan gelsin :)
yok istesem de asla söylemem ondan beklicem ben de:KK54:

Arada ben de atıyorum yani şimdilik her şey o kadar sakinki.Eski ilişkim gerçekten çok problemdi.Onunla yaşadıklarımı unuttum desem yalan.Ama bitirdiğim için pişman değilim.Beni inanılmaz kısıtlayan biriydi.Kendine göre yontmak isteyen.Güzel olur inşallah her şey
canım biraz nefes alırsın hem üstündeki şu baskıyı atmışsındır. ohh kafan rahat artık. bi süre sonra eski fotoğraflarıda yırtarsın valla senden iyisi yok ;)

Şuan için duygusal boşlukta olabilirsin. . Çünkü hala eski sevgilini düşündüğünü söylüyorsun . . Öncelikle sürekli baktığın o fotoğrafları sil. . . . Yeni tanıştığınız kişiden buluşma teklifi gelirse kabul edebilirsiniz gidişat o zaman daha çok belli olabilir . .
yok fotoğrafına baktığım o değil bu tanıştığım kişi.ona dair elimde hiçbir şey yok bitirdiğim gün attım

Back
X