yeni tanıştığım kişi

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
29 ekim gnü biri ile tanştım babamın tanıdığıymış ve babam tanıştırdı 28 yaşında falan. açıkçası ilgimi çekti o gün bayağı benle muhabbet etti ve en son ceketmi dşürmüşüm farketmedim o aldı verdi göz kırparak gülümsedi. bugün katıldığım toplulukta oda vardı. ilk içeri grdi beni gördü şaşırdı ve gülümsedi falan elimi sktı nasılsın dedi iyiyim sn dedim bnde iyym dedi sonra bayağı baktı falan glümseyrk ardından lavaboya gidecektim nereye kız dedi lavaboya dedim öbr taraftakini göstrdi herkesn kullandğna girmeme izin vermedi. br ara yanımdan geçyrdu kolumu tuttu saçımı okşadı omuzumdan aşağı dökülen kısmı ardından ablacım yaptı ablacım derken dedim glümsedi falan kağıt lazımdı dövmeyeceksen vereyim dedi tamam orçun amca dedim amca derken yaptı derslerden açıldı konu vizeler ne zmn başlıyor dedi bugn dedim hayırlı işler yaptı yardım edilecek konu varsa yardımcı olayım dedi. sağol dedim okul nsl gdyr dedi geliyom gidiyom dedim tam izmir ağızı yaptı gülümsedi yarın ne sınavın vr dedi muhasebe ddm uygulamalı mı dedi yok klasik dedim kolay gelsin dedi sonra elini kafama koydu
birşeyler mi hissediyor acaba yani çok değişik davranıyor anlayamadım

Benim bildiğim hoşlanan erkek arar,sorar,buluşma,görüşme planları yapar.

Benim bildiğim hoşlanan erkek arar,sorar,buluşma,görüşme planları yapar.
babamın da çok sert ve öğrendiği an balkondan sallayacağını da biliyorum ama babam vasıtası ile girdiğim bir grupta tanıştım yani iki kez denk geldik ikisinde de babam vardı yanımda

adam biraz tuhaf değil mi, ikinci görüşünde senin saçını okşuyo kolunu tutuyo falan
bende şok oldum brde ortam kalabalıktı kapının önünde duruyordu bnde geçecektim önce kolumu tuttu heralde geçecek yol istiyor dye dşndüm sonra saçımı okşadı kalakaldım yerimde

babamın da çok sert ve öğrendiği an balkondan sallayacağını da biliyorum ama babam vasıtası ile girdiğim bir grupta tanıştım yani iki kez denk geldik ikisinde de babam vardı yanımda

Sert baban saç okşanmasına kızmıyor mu?

bende şok oldum brde ortam kalabalıktı kapının önünde duruyordu bnde geçecektim önce kolumu tuttu heralde geçecek yol istiyor dye dşndüm sonra saçımı okşadı kalakaldım yerimde

napıyosun sen diye suratına çaksaydın keşke

babandan pek korkuyo gibi gelmedi bana, sen dikkat et bence

Henüz ikinci karşılaşmanızda kolunuzu tuttu? Saçınızı okşadı ? Yani bir şekilde sizinle fiziksel temas kurmaya çalıştı ? İlk görüşmelerde bi mesafe olmaz mı insanların arasında?yeni tanıştıgı bir bayanla 'nereye kız' falan gibi konuşmalar... sonra ablacım demesi de ayrı bir saçmalık.espri mi yapmaya çalıştı acaba? eğer ilgi duyuyorsa yersiz saçma sapan bir espri olmuş.bir etkilenme varsa konuşmak görüşmek ister zaten ama bana pek mesafesini koruyamayan bir tip gibi geldi doğrusu.

canım dikkat et yaşı büyük
hoşlanmış belli
ama flörtçü bir tip de olabilir
yakınlaşmaya çalışıyor da olabilir
acele etme bekle bakalım ama kendini çek biraz
çok istiyorsa bir şekilde ifade eder

herkese karşı böyle değil ama gözlemledim bnden başka o ortamda genç kızlarda vardı ama konuşmadı ble onlarla daha çok benimle uğraştı

ya zaten ben uzak durmaya çalıştım en azından onun tepkisini ölçmek için bn uzak durunca o ilgilendi benmle

Fazla kaptırma kendini... Hoşlanan adam ikinci görüşünde bu kadar rahat davranmaz.

Ne bileyim utanır,sıkılır...En önemli ilgisini sözleriyle,davranışlarıyla belli eder.

Numaranı ister,şu gün buluşalım mı vs...Adam direk olaya dalmış...

Hareketlerinden anlam çıkarmaya çalışma derim,çünkü sağlam bi tipe benzemiyor burdan bakınca.

herkese karşı böyle değil ama gözlemledim bnden başka o ortamda genç kızlarda vardı ama konuşmadı ble onlarla daha çok benimle uğraştı

Anlıyorum ancak size ilgi duysa da 2.defa karşılaşıyorsunuz.Ne bileyim direk bu tür olaylara girmesi bana itici geldi.Yani ben kendimi düşünüyorum ilgi duysam da soğurdum sanırım.Konuşma tarzı,üslubu hoş değil bana göre.

gerçekten hoşlanan biri bu şekilde hareketler, tavırlar yapmaz bence, yaşınız ondan biraz küçükse, sizin ondan hoşlandığınızı gözlerinizden mimiklerinizden anladıysa, hareketlerine bakılırsa sizinle biraz eğlenmek istiyor bile olabilir...

Oncelikle nokta, virgul, cumle basi, cumle sonu namina birsey olmadigi icin pek anlasilmiyor.
Ama onu yapti, bunu yapti, bunu yaptim, vs... Bence her harekete fazlaca anlam yukluyorsun.
Hemen ne kol tutup, sac oksamasi, sapik mi bu... Boyle birseyden hoslanmazdim ben, ne munasebet...
Bence senden hoslandi gibi bir anlam cikarmak icin sig hareketler bunlar. Sen de her seye anlam yuklemez, zamana birakirsan sorun olmaz.

Ben en cok kafani tutmasina takildim :)
Bana yapilsa sinir olurum. Yilisik, laubali bir tipe benziyor. Sacini oksamalar, kolunu kafani falan tutmalar. Boylelerine yuz verdik astarini istedi denir.
Sen hoslandiysan bilemem tabii…

Yaşının olgunluğunu taşıyamıyor ve tutarsız.ne istediğini bilmeyen erkeklerden uzak durmalı.zaten doğası gereği karmaşık yaratıklar,bir de kafası karışıksa vay halinize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…