29 yaşımyaşınız kaç ? 8 yaş çok fazla degil tabı yaşınıza baglı
ideal gibi nerde oturuyorsunuz dıyınce belkı anlatmak istemiştr bır ıkı buluşma daha olursa daha ıyı tanırsınız ilk görüşmede hemen tanıyamazsınız bır ınsanı hakkınıızda hayırlısı olsun inşallah29 yaşım
Adam toplamda ne kadar ettiğini ortaya dökmüş. belki halim vaktim yerinde sorun etme mesajı vermek için yapmıştır. Yaş farkı çok değil çok yaşlı gostermiyorsa fakat içinize sinmemiş belli. Hayırlısı olsun hakkınızda
işi benle aynı o sorun değil araba ev falan demedi ailesinin arazisinden bahsetti ben nerde oturuyorsunuz diye sorunca ederini falan imkanlarını söylediEee nesi varmis? Ne dedi tam olarak?
Evim, arabam, su isim var demesi cok sorun degil. Ne dedigini merak ettim.
Bence bunları anlatırken kullandığı üslup da çok önemli... Bilmeden yorum yapmak sağlıklı olmaz.
görmedim ki zaten sorularımdan biri de oydu yani yüzyüze görüşeceğimiz zamana kadar görüşmeyelim diyeyim diyorumBence kestirip atmayın derim biraz daha görüşün. Yaşimizdan ötürü çok didikliyoruz . Dış görünüşü hoşunuza gitti mi?
Fotosunu da mı gormediniz? Bu adam bu kadar şeyi nerde anlattı?görmedim ki zaten sorularımdan biri de oydu yani yüzyüze görüşeceğimiz zamana kadar görüşmeyelim diyeyim diyorum
belki de sanırım haklısınız tanımadan bilemeyeceğim ama yüzyüze görüşmeden de böyle uzaktan uzağa görüşmeye devam etmiycem sanırım:) belki iyi niyetden belki gösteriş amaclı bilemiyorum ama büyük ihtimal rahat edersin diye söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?