yeni tanıştığım kişi

elifada01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
434
371
103
38
yine görücü usulü biriyle tanıştım. herşey iyi gibi ama bir şey dikkatimi çekti mallarını ederine kadar detayıyla şusuda var busu da var diye ben sormadan (ki sormam da başka bir şeyle ilgisi yoksa) söyledi yani şu kadar ediyor fiyatı gibisinden ben sadece nerede oturduklarını sormuştum. bu aklıma takıldı. ben evini geçindirebilecek işi var mı diye bakarım. yaş konusu da var sanırım benden 8 yaş büyük gibi nasıl olur bilemedim. bi de uzakta kendisi ben yüzyüze görüşmeden devam edemeyeceğimi söyleyeyim diyorum. herşeyi kafama taka taka evde kalacam en sonu çok detaylı düşünüyorum

Rahatsız edici bir şey mallarını detayıyla anlatması. Kendine değil de malına güveniyormuş izlenimi verirdi bana, uzak dururdum.

yaşınız kaç ? 8 yaş çok fazla degil tabı yaşınıza baglı

ideal gibi nerde oturuyorsunuz dıyınce belkı anlatmak istemiştr bır ıkı buluşma daha olursa daha ıyı tanırsınız ilk görüşmede hemen tanıyamazsınız bır ınsanı hakkınıızda hayırlısı olsun inşallah

8 yaş sorun değil de, malını bu kadar didiklercesine açıklayan insan benide iter. 'Madem git öte malınla evlen' derim. Konuşacak başka bişi bulamamış varını yoğunu anlatıyormuş gibi... Evde kalcam korkusuyla mantıksız karar verilmez ki. Zaten yaşınızda çok geç değil bence.

Adam toplamda ne kadar ettiğini ortaya dökmüş. belki halim vaktim yerinde sorun etme mesajı vermek için yapmıştır. Yaş farkı çok değil çok yaşlı gostermiyorsa fakat içinize sinmemiş belli. Hayırlısı olsun hakkınızda

Eee nesi varmis? Ne dedi tam olarak?

Evim, arabam, su isim var demesi cok sorun degil. Ne dedigini merak ettim.

Bence bunları anlatırken kullandığı üslup da çok önemli... Bilmeden yorum yapmak sağlıklı olmaz.

Eee nesi varmis? Ne dedi tam olarak?

Evim, arabam, su isim var demesi cok sorun degil. Ne dedigini merak ettim.
işi benle aynı o sorun değil araba ev falan demedi ailesinin arazisinden bahsetti ben nerde oturuyorsunuz diye sorunca ederini falan imkanlarını söyledi

Bence bunları anlatırken kullandığı üslup da çok önemli... Bilmeden yorum yapmak sağlıklı olmaz.

Bence kestirip atmayın derim biraz daha görüşün. Yaşimizdan ötürü çok didikliyoruz . Dış görünüşü hoşunuza gitti mi?

Bence kestirip atmayın derim biraz daha görüşün. Yaşimizdan ötürü çok didikliyoruz . Dış görünüşü hoşunuza gitti mi?
görmedim ki zaten sorularımdan biri de oydu yani yüzyüze görüşeceğimiz zamana kadar görüşmeyelim diyeyim diyorum

:) belki iyi niyetden belki gösteriş amaclı bilemiyorum ama büyük ihtimal rahat edersin diye söyledi

resmini gördüm internetten yazıştık, görünüş olarak biraz olgun duruyor benimse çok çocuksu bi tipim var

:) belki iyi niyetden belki gösteriş amaclı bilemiyorum ama büyük ihtimal rahat edersin diye söyledi
belki de sanırım haklısınız tanımadan bilemeyeceğim ama yüzyüze görüşmeden de böyle uzaktan uzağa görüşmeye devam etmiycem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…