- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
- Konu Sahibi Umutlu1988
kizlar slm, ben eskiyi unutmak icin elimden geleni yapiyorum. Yeni birisi ile tanismayi kabul ettim. Bu kisi ile yüzyüze görüsmedik henüz. Iki gün yaziyordu ve telefonlasmak istedi. Telefondada nerdeyse hep yarim saat ile bi saat arasi konustuk. Ben kapamadan kapatmadi. Sonra bir gün ben yazmayinca oda yazmadi ve ertesi gün neden yazmiyorsun istemiyorsan bunu söylemelisin sonucta böyle tanisamayiz yazdi. Ikimizde karsi tarafdan beklemisiz.
Ama su an yine ayni ben yazinca kisa kisa cevap veriyor, sohbeti uzatmak icin bi sey yapmiyor. Hatta artik aramiyor bile. Cuma günü ben gercekten tanismak istiyorum demisti, yazismayi sevmiyorum dedi. Nerde dengesiz varsa beni bulur. Sizce ne yapayim üstüne düsmek istemiyorum ama sanki bunu bekliyor gibi ?
Ama su an yine ayni ben yazinca kisa kisa cevap veriyor, sohbeti uzatmak icin bi sey yapmiyor. Hatta artik aramiyor bile. Cuma günü ben gercekten tanismak istiyorum demisti, yazismayi sevmiyorum dedi. Nerde dengesiz varsa beni bulur. Sizce ne yapayim üstüne düsmek istemiyorum ama sanki bunu bekliyor gibi ?