• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni tanistigim kisinin dengesiz tavirlari

Amin Insallah canim. Biraz da sorun bende galiba, etrafimdaki herkes erkegi ayagina kadar cagiriyor, kiymetleri biliniyor. Bir ben böyle cekiyorum
Yok ya inan sorun bizde değil. Ben de öyle düşünüyordum. Hatta bu bahsettiğim şahıs direkt evlilik niyetiyle geldi. Bitirdikten sonra kendim sorguladım herkesi kendimden soğutuyorum diye. Ama şu an onun narsist bir kişiliğe sahip olduğuna karar verdim. Belki senin karşındaki de böyle biridir. Hiç kendini suçlama. Birbirinize uygun değilsiniz demek ki.

Benim bu kisiyi nedense cok gozum tutmadı yani gözüm tutmadı demiyim de saglam biriymis gibi gelmedi. hem suclu hem güclü olanlar var ya, o sekilde gibi görunuyor sanki. hem yapmıyor belki baskasıyla yazısıyor ya da baska bir sey neyse, hem de kendisi bir sey yazmaynca seni sucluyor yazmadın dıye. aldatan kisinin aldatılanı sen bana guvenmıyorsun dıye karsısındakini suclaması gibi. cok sacma. daha simdiden sizi geriyorsa bosverin bence hic konusmayın bile basınıza bela olmadan.

Aslinda basta güvenilir gibi geldide, su an bende ayni düsünüyorum

Yok ya inan sorun bizde değil. Ben de öyle düşünüyordum. Hatta bu bahsettiğim şahıs direkt evlilik niyetiyle geldi. Bitirdikten sonra kendim sorguladım herkesi kendimden soğutuyorum diye. Ama şu an onun narsist bir kişiliğe sahip olduğuna karar verdim. Belki senin karşındaki de böyle biridir. Hiç kendini suçlama. Birbirinize uygun değilsiniz demek ki.

Bundan önceki de böyleydi buda böyle. 31 olcam hala cocuklarla ugrasiyorum

Bundan önceki de böyleydi buda böyle. 31 olcam hala cocuklarla ugrasiyorum
Ben de 26. Benim karşımdaki insan da 32 yaşındaydı. Bu işler yaşa bakmıyor ki. Olgunluk meselesi. Ve işte hislerde samimi olunmayınca yok sen ara ben aramayım aman karizmam çizilmesin havasında dolaşıp duruyorlar.

Ben de 26. Benim karşımdaki insan da 32 yaşındaydı. Bu işler yaşa bakmıyor ki. Olgunluk meselesi. Ve işte hislerde samimi olunmayınca yok sen ara ben aramayım aman karizmam çizilmesin havasında dolaşıp duruyorlar.
Evet aynen öyle. Sadece artik cok yoruldum. :(

Bana da daha çok başlarda o ilgi göstermişte sizden istediği ilgiyi görememiş gibi geldi. Kimi insan çat çat mesajlaşmayı sevmez, bende sevmem mesela. Onun yerine arayıp konuşmayı severim. Adam da sizdeki tutukluğu farkedip kendini geri çekmiş olabilir. Tanımak istiyorsanız kasmayın bence sizde

Bana da daha çok başlarda o ilgi göstermişte sizden istediği ilgiyi görememiş gibi geldi. Kimi insan çat çat mesajlaşmayı sevmez, bende sevmem mesela. Onun yerine arayıp konuşmayı severim. Adam da sizdeki tutukluğu farkedip kendini geri çekmiş olabilir. Tanımak istiyorsanız kasmayın bence sizde

Hmm öyle mi diyorsunuz yani bi saat iki saat da telefonlasmayi sevmiyorum ben kapatalim demedikce kapatmadi hic.

Back
X