Yeni tanıştığınız...

mavilimYesilim

Hareket et durma, vazgeçme, erteleme, hemen şimdi.
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
7.844
3.457
448
İnsanlar biriyle evlenmeye nasıl karar veriyorlar ya :S. bu ne biçim bir işdir. ben nasıl karar vericem. ilk görüşte birşey hissetmedim biri var karşımda. Maddi durumu orta. orta gelirli biri. malesef oda başak burcu. Ben ikizler. o çok sade. ben bakımlı şık olmayı seven biriyim.
nerden çekerim ben başakları. tüm başaklar beni buluyor :S.

Aklımdanda geçirmiştim benim şansıma %90 başaktır dedim çıktı valla :)
Başak-aslan arası ve ikizler burcu anlaşır mı ?

ben aslanlarla çok güzle anlaşırım da başaklarla :S .

Ben ne kadar özenli gitmişim. malesef burda hayal kırıklığı yaşadım. arabanın kapısını bile açmadı :S.

cnm belki biraz tanıdıktan sonra hissedeceksin hemen bi görüşte hissedemeyebilirsin bazı insanları tanıdıktan sonra seversin burçlara ben pek inanmıyorum insanın karakteri burçlara göre olurmu arabanın kapısınbı açmasın siz açabilirsiniz yani bunda sorun olduğunu düşünmüyorum bi görüşte insanları tanıyamazsınız biraz zamanla tanırsın anlaşabilirseniz seversinizde zaten

Bu burç tahminlere karşıyım çok ta saçma buluyorum kişilik önemli ve birde bu insanın çocukluğu ve ailesi

Aslında tahmin etmediğim şekilde gelişti olaylar 2. kez buluştuk 3 saat konuştuk. Gerçi o kunuştu ben dinledim. ben sordum o çok detaylı anlattı. çok heyecanlanmış sanırım. ama dün akşam çok rahattık ikimizde. bu sefer beni etkilemek için baya birşey yaptı :)) aslında ne zor bir durum ikimizde çekingen davranıyoruz. aslında ben o kadar çekinen değilimdir ama işde nedense bir anda çekindim :S
en kötüsü de ailenin evde merakla gelişmeleri beklemesi neler konuştunuz ne oldu demesi. çok garip birşey ya. karar vermek için baya bir zamana ihtiyaç var.

Son düzenleme:
ayni problem bende de var. terazi burcuyum ve resmen bir basak miknatisiyim. kendim onlari begenmiyorum ama beni isteyenler genelde hep basaklar. ve dedigin gibi cok duru, sade benim yasamima uymayan bi yapilari var. walla ben daha 19 yasindayim o yuzden sans falan vermiyorum ilk begenmedigim birine. ama seni bilmem eger yapamam diyorsan unut gitsin bence

Arabanın kapısını bile açmadıysa salla gitsin. Bildiğin hanzo oluyor bu işte. En nefret ettiğim erkek cinsi. Bu senin ince ruhundan anlamaz.

aslında arabanın kapısı açmadı. ben son buluşma olur...olmaz bu iş diye düşünerek gittim. bakalım ne konuşcaz dedim. ama maşaallah 2 saat boyunca sırf o konuştu.1 saat te yakında bende konuştum ama en çok o konuştu :). şu yönden bakarsam sabırlı olması iyi bana tahammül etmesi için sabırlı olması lazım :). nazik mi onu tam kestiremedim. çok heyecanlıydı elini ayağını nereye koyacağını bilemedi. ilk buluşma heyecanına versemde kapı açma hususunda eksik. saygı hususunda saygılı gösteriyor. gösteriş yapma gibi huyu yok. ben sıkılmadım açıkçası şimdiye kadar sıkılmış olmam lazımdı :)
ben hoşlanmaya başladım tebrik ederim kendisini. bizimkiler bile şaşırdı ilk defa bu kadar uzun bir görüşme yaptın dedi. bende şaşırdım açıkçası. :).
ama ilerisi için ne düşüneceğimi bilemiyorum

Son düzenleme:
Artık düşünmeninde bir faydası yok. Artık gerçekten bende bir sorun var. Artık yoruldum düşünme yeteneğimi kaybettim. ne diyim... göze geldiysem gözü değenin gözü çıksın.

Yine aynı döngüye girdim :S . Artık kaderimde kimse yok sanırım buna inandım artık.

bundan sonra konu açmakta yok. kimseye fikir dnaışmakta yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…