Yeni Tarot Bakmaya Başladım

Yeni tarot bakmaya başladım istiyenler bakarım.Günde en az 3 kişiye bakarım yalnız.Genel 7 li tarot ve 4 lü ilişki açılımı yapıyorum.tek gereken hangi açılımı istiyor olmanız..
Ben ilişki açılımı rica ediyorumm:) sonucunu özelden yazar mısınız rica etsem..

3. de ben olayım tarot :) yorumu özelden gönderirseniz sevinirim :)

Acemi şansı iyidir yaparsın :KK66:
canımm sen yakın bı zamanda vakitsz ayrıldıgn sevgıln veya sevdıgın yuzunden moralın bozuk bu haftalarda.ıs yerınde senı kıskananlarlada tartısma yasamıssın ve aılenlede canım.kaderıne kusmus bı durumdasın ama yazın yeni bi iliskiye baslayacaksın ve evlılıge adım atacaksın.bu aarada ızne ayrılıp dınleneceksin ailenlenle hafıf aran ıyı olurken onlarlada bı baslangıc yapacaksın.mutluluk gelıyor sana..

canımm sen yakın bı zamanda vakitsz ayrıldıgn sevgıln veya sevdıgın yuzunden moralın bozuk bu haftalarda.ıs yerınde senı kıskananlarlada tartısma yasamıssın ve aılenlede canım.kaderıne kusmus bı durumdasın ama yazın yeni bi iliskiye baslayacaksın ve evlılıge adım atacaksın.bu aarada ızne ayrılıp dınleneceksin ailenlenle hafıf aran ıyı olurken onlarlada bı baslangıc yapacaksın.mutluluk gelıyor sana..
:KK70::KK70: KIZ allah seni :KK70:

İlişki bakar mısın çok sevinirimm
bu haftalarda yenı bırıyle baslamk ıcın oncekı ılıskınzı ıcınzde tamamn bıtırn.onceki ilisknz tamamn sacma hep aranzda ıkır ayrılıgı var ve bu yuzden yeni kisiylede oyle oluyor hep.sz maceraseversınz bagımsızsınz.daha once sevgılınzle yasadıgnz tartısmalar hep sızn kabahatınzden.sevgılınzn sızı elestrmesnı kabul etmıyorsnz ve kavga edıyorsn onunla.bu haftalar hassas olacaksn.bir kisi aracılıgıyla bırıyle tanısacaksn ve hayata bakıs acını degıstıreceksn.

4 yıl öncesine mi gittin naptın :)

Ozaman ilişki olsun suan soru aklıma gelmiyo:)
iliskilerde duzen ıcın beklemelisn suan durgunluk var canım.sen hemn karar veremeyen bırısn.bu dönem kendini iyi hissetmiyorsun canm.yakın bı zamanda ıftıraya ugruyacaksın.gözden dusurmeye calısacak bırı senı.depresyona gıreceksn ve eger sevgılın varsa senı aldatıyo.seniş tehdit edenler olacak.onlarla mucadele edip bi sure snra mola vereceksn kndıne.gecmisle ilgili kisiler bunlar.

X