Yeni taşındığım evde asansörün yönetici tarafından kapatılması

Bizim sokakta da öyle bir apartman vardı, giriş kat ve 1.-2. Katlar ben kullanmıyorum zaten diye asansör aidatı ödemiyordu bu yüzden bakımı yapılmıyordu asansörün. En üst katta oturan ev sahibi de madem öyle ben yaptırıyorum asansörü tüm parayı ben vericem ama hiçbiriniz kullanamazsınız dedi kartla çalışan asansör yaptırdı sadece kendisi kullanıyor. Siz de para ödeyen ev sahipleriyle böyle bir anlaşma yapabilirsiniz. Sadece parayı ödeyenler kullansın.

Yasal yolları bilmiyırm ama ben olsam ev sahibine devrederim konuyu.Sonucta tutarken ,asansörlü tutmusum ben.
Niye söylememis bu evde böyle bir sıkıntı var diye?
Verin pesinatımı depozitomu baska ev bakcam derim.
Hatta avukatla görüsüürüm.
Maalesef öyle diyince veriyor ev sahipleri peşinatı depozitoyu. Ama tasinilmiyor işte. Evden eve nakliye ücreti aboneliklerin ücreti beden yorgunluğu vs derken ev sahibi verse bile tasinilmiyor mağdur olunuyor.

Maalesef öyle diyince veriyor ev sahipleri peşinatı depozitoyu. Ama tasinilmiyor işte. Evden eve nakliye ücreti aboneliklerin ücreti beden yorgunluğu vs derken ev sahibi verse bile tasinilmiyor mağdur olunuyor.
Hukuki boyutunu bilmiyrm tabi ama o ücretlerin bile ev sahibinden alınıyor olması lazım.
Cünkü söylememis,evi tutan ugrassın demis.
Bunun bi ceza yaptırımı olmalı.

ev sahibinize söyleyin ya da ödemeyenleri yöneticiyi mahkemeye vericeğinizi söyleyin
biz girişte oturuyoruz apartmanın suları bizim eve akıyordu,annem her gün temizlik yapıyor kadıncağız
babam dedi ki yeter her gün temizlik yapıyorsun böyle olmaz diye
ilk başta yönetici birkaç daire kabul etmemiş bizim evde olmuyor ben ödemem filan diye babamda siz bilirsiniz o zaman mahkeme celbi kapılarınaza gelir deyince kabul etmişler bütün apartmanın boruları değişmişti

Back
X