Tohum attım sürdüm biçtim eledim yoğurdum pişirdim..yaptım da yaptım..anlayacağınız çok emek verdım...zamanımdan cebimden ruhumdan herşeyimden verdim de yine de şimdi yalnız kaldım..şu klavye tuşlarına döküldüm...ondan önceki beni arıyorum şimdi..benm gibi olanlar lütfen yazın..iyi geceler....:gitme:
Terk edilmedim ama bu, bu duyguyu hiç yaşamayacağım anlamına gelmez... Kaldı ki ara verdiğim dönemler oldu üstelik bu sadece karşı cinsle değil, bir arkadaşınız, yakınınızla da söz konusu olabilir. (Bu "molalar" sevgi, saygı, sadakat olan ilişkilerde beraberliğe ve size iyi geliyor.) O dönemlerde -karşımdaki "neyim" olursa olsun- beraberliğe nokta koymam durumunda nasıl hissedeceğimi düşünürüm uzun uzun... Eğer çok seviyorsam muhatabımı, gözlerim dolarak ona verebileceğim sevgi, saygı ve bağlılığın en fazlasını sunmak üzere tekrar bir araya gelme kararı alırım... Oralı değilsem varlığından -olsa da olur olmasa da- ise yaşanmışlıkları gözden geçiririm yine de... Bir tarafın diğerine hakkı geçti mi... Emek önemli çünkü, kul hakkı önemli... Fakat işin ahlaki, dini boyutu dışında da hak etmeyen birine emek vermiş olmayı yediremem kendime...
Ayrılık değil bu his koyar insana sanırım, "değmezmiş" demek acı olmalı... O nedenle ilişkiler yaşanırken "bir adım gidene koşmamalı"... O bir adım gelecek diğer adımı siz atacaksınız, yavaş yavaş, sağlıklı bir yürüyüş olacak "hayat yolunda"...
Söylemeden geçemeyeceğim, hanımlar, eğer bir adam sizi ilişkide üzerek, yıpratak devam ediyorsa beraberliğe, siz de buna katlanıyorsanız "beni daha çok üz, mahvet" demiş oluyorsunuz bağıra bağıra... ("Ne yapalım huyu böyle" diyenler de kendinlerini daha çok sevecek, el üstünde tutacak adayları umursamayan, acı çekme sevdalıları...Aynı adam, kendinden taviz vermeyen çetin ceviz bir hatunun karşısında "hazırola" geçer genelde unutmayın zira kendini ezdirmemek her iki cinste de saygı uyandırır, bu özsaygı ifadesidir... ) Ya da ilişkinizde bütün çabayı siz mi gösteriyorsunuz? Adam daha ne desin, "seni sevMİyorum ama işime yarıyorsun" demenin başka bir yoludur bu...Kendinizden pay biçin, siz sevdiğinizi üzer misiniz? sengözlerimebaksanab
Sizin şu anki üzüntünüz de böyle görünüyor... Giden sevgiliden ziyade giden günler ve güzelliklere yazık olduğunu düşünüyorsunuz... Oysa mevcut acılar, bir sonraki ilişkinizde daha sağlam duracağınızın, taviz vermeyerek daha az yıpranacağınızın müjdecisi... Zira artık ne yapmanız ve ne yapmamanız konusunda net fikirleriniz var... İnanın hayatta acı çekerek olgunlaşılıyor, adımlar atılıyor daima... "Acımasız öğretmen tecrübe" iş başında ve eğitti sizi...Artık benliğinize daha çok değer vermenizi, değer vermeyenlere de geç olmadan "kapıyı göstermenizi" diliyorum... buyrunnnnnnnnn