Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cümle mizin canımAllah sağlıkla eline almayı nasip etsin
Yazarsın inşallah ben yazdıysam herhes yazarAhhhh bu ay sonu ya da temmuz başı buraya gelip hamileyim yazsam ne güzel olur
Yazarmıyım ki acaba
Kısmet![]()
Hayirli ugurlu olsunm ALLAH sağlıklı bir hamilelik gecirip kolay bir dogum nasip etsin. Ve hayirli evladini kucagina alirsin umarim.Slm kızlar hamile olduğunu öğrenen var mi ben şimdi öğrendim çok şükür![]()
İnşallah hemen hemen aynı doğururuzHayırlı olsun canım ben de bu sabah bir test yaptım ama çizgi çok silikti bat yarın inşallah sonuç sevindirici olur![]()
Tebrikler hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsinBende bugün öğrendim hamile olduğunu kan sonucu 76 çıktı. Son adet tarihi 12 Mayıs
İnşallah hemen hemen aynı doğururuz
Hayırlı olsun Kızlar bize de dua edin olurmu?![]()
İnşaallah Can'ım benimInşallah kısa sürede sen de hamile kalırsın dualarım isteyen herkes için![]()
idrar testi yapmış mıydınız?Bende bugün öğrendim hamile olduğunu kan sonucu 76 çıktı. Son adet tarihi 12 Mayıs
Evet kan testinden bir gün önce yapmıştım silik çıkmıştıidrar testi yapmış mıydınız?
hayırlı olsun