- 4 Haziran 2014
- 1.352
- 886
- 358
Ben haftaya kadar bekleyemiyorum malesef ;/
gorebilecegimi bilsem bende bekleyemem aslında . Bhcg 1000 in altindayken görünmüyor diye biliyorum ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben haftaya kadar bekleyemiyorum malesef ;/
Dun benim 776.4 tü belki yarına yukselir.randevuyuda aldım yarın sabah gidiyorum doktora :)gorebilecegimi bilsem bende bekleyemem aslında . Bhcg 1000 in altindayken görünmüyor diye biliyorum ama
Dun benim 776.4 tü belki yarına yukselir.randevuyuda aldım yarın sabah gidiyorum doktora :)
Ay hadi bakalım insallah canimmmİkiye katlamıyormuş ya görünür o Zaman senin bebiş :)
Benim de iki dusugum var canim gecen ay korunmadim ama olmadi insallah bu ay olurBende 1 saat önce test yaptim ve pozitif cikti :) 2 düsükten sonra insallah Rabbim bu kez kucagima almayi nasip eder :)
Bende dun ve bugun test yaptim regl 5 gun var daha 1.ci test dun 2.ci test bu sabahin
Emin olamiyorum hala baska marka ile yarin sabah deniycem kismet :)
5 gün kala bile silik çizgi çıktıysa büyük ihtimal hamilesinizdir benim 2 gün geciktikten sonra silik çıkmıştı çizgi:) inşallah kan testinde de görürsünüz ve sağlıklı sıhhatli şekilde büyütürsünüz bebeğinizi:)
Malesef kimyasal oldu sanirin regl oldum yeni bitti cunku ve cok kotu oldum ilk kez bakalim onumuzdeki gunlerde insallah olur :)
Hayırlısı neyse o olsun inşallah en kısa zamanda Rabbim nasip eder size sağlıklı sıhhatli bir evlat:)