Yeni Titanic'ten Süper Görüntüler!..

realist

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
3.073
131
688
63
YENİ TİTANİC'TEN SÜPER GÖRÜNTÜLER!..
2007 yılında denize indirilen 'explorer Of The Seas - Nassau' adlı yolcu gemisi yeni Titanic olarak adlandırılıyor.
Dünya'nın en büyük yüzen gemisi 6000 yolcu kapasiteli, yüzme havuzu, disko, restorant, alışveriş mağzaları, bar, tenis kortu, koşu pisti, ve daha yüzlerce aktivite hepsi bu yüzen sarayın içerisinde.

İç dizayn yönünde Titanic'e benzeyen bu olağanüstü gemide yok yok.

İŞTE BU KIŞ GÜNÜNDE İNSANA İÇ GEÇİRTEN O GÖRÜNTÜLER

http://www.habervitrini.com/haberimg.asp?haberid=324548&imno=1

of of of of of şimdi içinde olmak gerek. kim derki buna gemi diye. yok yok. süpermiş valla. bende bineyim içinebakarsınız bir leonardoda ben bulurum :)

way bee..
yanlız vıcık vıcık insan olan görüntüler dışında diğerleri cazip geldi de...
yabani miyim ben neyim tatlicadiarzu

şöyle ailen ve yakın bir arkadaş grubuyla böyle bir yerin tadını çıkarmak vardı be...

Al sana insanı az olan görüntü.

çooook güzel gözüküyor ama korkarım ben onunla yolculuk yapmaya ya ürkütüyor beni böyle devasa şeyler......adamlara helal olsun yahu küçük bir şehir kurmuşlar ne diyim.....

Valla gemiden ziyade bir şehri anımsattı bana ilkini filmde görmüştüm ama böyle resmini görmek gerçekten süpermiş:1shok::1shok:

bir gemi şu anda en son olmak isteyeceğim yerdir heralde
boğulmaktan çok korkarım en büyük fobilerimden biridir ki yüzme bilmem ve ölene kadarda bilmeyeceğim kesina.s.

bence o kadar da muhteşem değil.insan elinden çıkmış tıkış tıkış insanın dolu olduğu bir yer allahım ne güzellikler yaratmış ben sakin kimsein uğramadığı denize yakın ama insanlar tarafından katledilmemiş doğa güzelliklerini daha çok severim sanırım bende çok yabaniyim zeynep arkadaşım bende boğulmaktan çok korkarım en büyük fobilerimden birisidir

çok büyük olmalı hem orada olmak istemem hem de isterim. çok kalabalık ama rüya gibi gözüküyor.

allahım tek kelimeyle muhteşem söyleyecek söz bulamıyorum dehşet bir şey bu :1shok:

bencede çok güzel ama banada şehiri anımsattı sanki şehır ve gercekten sonu benzemesin inş..

sana katılıyorum arkadasım aynen öyle....a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…