Test sonuçlarımız yakın birbirimize ne hissediyorsunuz peki kızlar
Senin 5 olmuş maşallah 5 gün embriyosumu bende yapıcam ilk tüp bebekte 7 günüm çıkmıştıBen hiç bişey hissetmiyorumyarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum
Aa çok erken değil mi 6.gün testBen hiç bişey hissetmiyorumyarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum
İlk tüp bebek olumlu muydu doğum oldu mu sizin kaçıncı gün embrıyosuSenin 5 olmuş maşallah 5 gün embriyosumu bende yapıcam ilk tüp bebekte 7 günüm çıkmıştı
İlk tuttu 5 gün ebriyosudu oda boş gebelik oldu canımİlk tüp bebek olumlu muydu doğum oldu mu sizin kaçıncı gün embrıyosu
İlk tüp bebek olumlu muydu doğum oldu mu sizin kaçıncı gün embrıyosu
Senin 5 olmuş maşallah 5 gün embriyosumu bende yapıcam ilk tüp bebekte 7 günüm çıkmıştı
İnşallah bu sefer sağlıklı gebelik olur kucağına almakta nasip olsunİlk tuttu 5 gün ebriyosudu oda boş gebelik oldu canım
Allah bağışlasın inşallah kardeş gelir oğluna guzel sonuçlar alırsınEvet canım bir oğlum var 4 yaşında . Oğlum 3. Gün embriyosu 7 hucreliydi . Bu transferim de 3. Gün gün 9 hücreli
Allah bağışlasın inşallah kardeş gelir oğluna guzel sonuçlar alırsın
Ben 8.günde idrarda bakmayı düşünüyorum yani pazartesi günü inşallah daha erkene bakmaya cesaretim yok5 gün embriyosu ilk 3 gün içinde tutunur diye okumuştum bi yerde
Benimde öyle ama merak durdurmuyor yarın bile yapabilirim en azından hazırların kendimi herşeteBen 8.günde idrarda bakmayı düşünüyorum yani pazartesi günü inşallah daha erkene bakmaya cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?