- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.690
- 88
- 32
Ins canim allah'ın izniyle duaların kabul olsun insHarika , benimde 3 toplanti 2 si dollendi umarim transfer gunune kadar ikiside kalacak ve ikiz olacak :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins canim allah'ın izniyle duaların kabul olsun insHarika , benimde 3 toplanti 2 si dollendi umarim transfer gunune kadar ikiside kalacak ve ikiz olacak :)))
Sizin transfer ne zaman yapılacak?
Allah razi olsunIns canim allah'ın izniyle duaların kabul olsun ins
inşallah ben de ikiz istiyorum Allahın hazinesi sonsuz istiyorum en merhametliden en çok verenden Allah büyüktür Allah hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısı olsunHarika , benimde 3 toplanti 2 si dollendi umarim transfer gunune kadar ikiside kalacak ve ikiz olacak :)))
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Eğer nasip olursa transferde anestezi almayı istiyorum. Sizin bir fikriniz var mı ? Açıkçası muaynede dahi çok kasılıyorum. Elimi ısırıyorum filan. Böyle olsun istemiyorum transfer.aminnn evet tüp bebek, dün transferim oldu 2 embriyo istedim doktordan lütfen doktor hanım dedim tamam bakıcaz dedi 2 tane transfer etti 17 mayıs test günüm hayırlısı Allahtan olsun
transferim çok rahat geçti vajinal muayeneden daha rahat diyebilirim hiç bir şey hissetmedim şuan muayenede zorlanman büyüyen yumurtalardan olabilir bende öyleydim aleti bastırınca acıyorduHakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Eğer nasip olursa transferde anestezi almayı istiyorum. Sizin bir fikriniz var mı ? Açıkçası muaynede dahi çok kasılıyorum. Elimi ısırıyorum filan. Böyle olsun istemiyorum transfer.
Canım Emin ol ben de çok korkuyordum ama anestezilik olcak bi durum yokHakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Eğer nasip olursa transferde anestezi almayı istiyorum. Sizin bir fikriniz var mı ? Açıkçası muaynede dahi çok kasılıyorum. Elimi ısırıyorum filan. Böyle olsun istemiyorum transfer.
Canım Emin ol ben de çok korkuyordum ama anestezilik olcak bi durum yok
Henüz yumurta kontrolü de yapılmadı bendetransferim çok rahat geçti vajinal muayeneden daha rahat diyebilirim hiç bir şey hissetmedim şuan muayenede zorlanman büyüyen yumurtalardan olabilir bende öyleydim aleti bastırınca acıyordu
Çok güzel geçer umarım ve sonucunu paylaşırsın mutluluklaBENde yarin olacagim ama korkmuyorum :) yumurta toplamayinatlattimya bu korkutmaz
Transferin yapıldı sanırım, hakkında hayırlısı inşallahYArin sabah 8 de
Transferin yapıldı sanırım, hakkında hayırlısı inşallah
Kizlar benimde transfer sonrasi ilk günümdü. Dün transfer oldum.5inci gün çift embriyo transfer edildi. Rabbim hepimiz icin hayırlısını nasip etsin ins
di cok iyi gecti hayirlisiyla bekliyoruz
Kizlar benimde transfer sonrasi ilk günümdü. Dün transfer oldum.5inci gün çift embriyo transfer edildi. Rabbim hepimiz icin hayırlısını nasip etsin ins
Hayırlı olsun canımmKizlar benimde transfer sonrasi ilk günümdü. Dün transfer oldum.5inci gün çift embriyo transfer edildi. Rabbim hepimiz icin hayırlısını nasip etsin ins
Canım bazı merkezler 5a 4b gibi kalite hakkında bilgi veriyolar ama ben sadece iyi kalitede olduğunu biliyorum O kadarEmbriyoların kalitesi nedir biliyormusunuz
Canım çok teşekkür ederim. Seninde taze hamileliğin hayırlı olsunHayırlı olsun canımm
Merhaba canım önce yazdınmı okuyamadım 24 saat geçti demişsin dekızlar bende başağrısı mide bulantısı var normal mi 24 saati geçti migren gibi aynı parol içtim gece daha da şiddetlenmişti