Yeni transfer olan varmı

BEnim iğnem falan yok haplar var tutunması için destekli birşeydir o zaman inşallah iyi olur .peki test yapmayı düşünüyormuşum

Benim doktorum 10 gun istedi testi ben 8.ci gun dusunuyorum yapmayi. Ama evde 4 erken gebelik testim var. Onlarla pozitif gormeden kan yaptirmam

Benim ilk transferim biri 8 biri 10 hücreli 3.gün embriyosu bu pazartesi kan tahlilim var bu 7. Günüm

Kizlar merhaba, benimde transferim yarın. Ama cok korkuyorum. Aci veya agri duyacakmiyim? Idrara ne kadar sıkışık olmam gerekiyor? Yardimci olur musunuz :(

Kizlar merhaba, benimde transferim yarın. Ama cok korkuyorum. Aci veya agri duyacakmiyim? Idrara ne kadar sıkışık olmam gerekiyor? Yardimci olur musunuz :KK43:
Agri aci herhangi bir sey duymazsiniz. Ben sksmadim diye nerdeyse 2 litre su ictim. Sakin oyle bir sey yapmayin. Doktor bana 3-4 bardak su ic demisti sanirim o yeterli. Hayirlisi olsun insallah

Kizlar merhaba, benimde transferim yarın. Ama cok korkuyorum. Aci veya agri duyacakmiyim? Idrara ne kadar sıkışık olmam gerekiyor? Yardimci olur musunuz :KK43:
Canım merhababkorkmana gerektircek birşey yok en azından normal muane ye dayanabiliyorsan aynı onun gibi idrara sıkışıklıgınu orda bakıyorlar zaten onlar söylerler yani benim öyle oldu sıkışıktım aslına iki bardak daha iç dediler örneğin

slm kızlar umarım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz, ben de tedavinin 8. günündeyim. sizin tecrübelerimizden faydalanmak istiyorum😔yumurta toplama işleminiz adetin kacinci günü yapıldı ve transfer yumurta toplandıktan kaç gün sonra yapıldı. transfer sonrası doktorlarınız neler önerdi, sizler nelere dikkat ettiniz? şimdiden çok teşekkür ederim😊

Henuz transfere girmedim canim oglen gireceğim. Cok heyecanliyim. Birde tek embryo transferimi yoksa çift embryo transferimi hala kararsizim.Oglene kadar karar vermem gerekiyormus. Cevaplarınız icin tesekkur ederim kizlar @Edanonurum E eeesssrrraaa_45
Bence nebiliyim benim başka kalan embriyo olsaydı çift denerdim herlqde sanki bana göre şans daha yüksek gibi geliyor

Henuz transfere girmedim canim oglen gireceğim. Cok heyecanliyim. Birde tek embryo transferimi yoksa çift embryo transferimi hala kararsizim.Oglene kadar karar vermem gerekiyormus. Cevaplarınız icin tesekkur ederim kizlar @Edanonurum E eeesssrrraaa_45
Secim sansi bana kalmis olsaydi bende cift koydurabilirdim belki, biri tutmazsa biri tutar mi diye. Ama tabi en basindan koyulmayacagini biliyordum. Benim kararima kalsa ne yaparsik hic bilmiyorum. Ikiz bebek isteyip istememekle ilgili bence. Ikiz oldugunda karsilasacaginiz avantaj ve dezavantajlari dusunup karar verin.

Pazartesi kan testim var idrarda bugün yaptığım testte negatif bu gidişle kan testine de uğramıcam bu kadar iğne ilaç şiştim artık yeter her belirtiyi acaba diye hamileliğe yormaktan psikolojimi bozmaktan yoruldum normal bir şekilde yaşamak istiyorum kafamın içinde bir takıntı olmadan...

Pazartesi kan testim var idrarda bugün yaptığım testte negatif bu gidişle kan testine de uğramıcam bu kadar iğne ilaç şiştim artık yeter her belirtiyi acaba diye hamileliğe yormaktan psikolojimi bozmaktan yoruldum normal bir şekilde yaşamak istiyorum kafamın içinde bir takıntı olmadan...
KAçıncı günün canım peki

8.gün :cry: yumurta sayım az ve boş çıkıyor donmuş embriyom da yok bfs var bende folikül var içinde yumurta yok bu tutmazsa epey uğraşcaz canım hiçbir şey yapmak istemiyor

Back
X