- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
- 33
- Konu Sahibi Baharibosimsek
Daha transfer olmadi benimTest gününüz ne zaman ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha transfer olmadi benimTest gününüz ne zaman ?
14 Eylül ama dayanabilir miyim bilmiyorum :) Nicel Taşdemir doktorumBenim adetlerim duzensizdi zaten sizin test ne zaman doktorunuz kimdi ?
Estrofem hap ve son 6 gün jel kullandım bende dondurulmuş transfer oldumSelam kızlar bu süreç herkese hayırlı olsun öncelikle bende bu ay dondurulmuş embriyo transfer olcağım transfer öncesi hangi ilaçları kullandınız siz
Selam, estrofem, coraspirin ve son 5 gün progestan iğne oldum. Dondurulmus transferimi de dün oldum.Selam kızlar bu süreç herkese hayırlı olsun öncelikle bende bu ay dondurulmuş embriyo transfer olcağım transfer öncesi hangi ilaçları kullandınız siz
Daha transfer olmadi benim
[/QUOTEAaa doğru ya pardon ya hayırlısıyla olursun insAllahDaha transfer olmadi benim![]()
Benimde 13 Eylül ben bekliycem insAllah ..14 Eylül ama dayanabilir miyim bilmiyorum :) Nicel Taşdemir doktorum
Merhaba hayrlı olsun insAllah .. bende estrofem jel coraspin antibiyotik progeston ve vitamin kullandım transferden önce ..Selam kızlar bu süreç herkese hayırlı olsun öncelikle bende bu ay dondurulmuş embriyo transfer olcağım transfer öncesi hangi ilaçları kullandınız siz
Benim de 17 eylul test günümBenimde 13 Eylül ben bekliycem insAllah ..
Pozitif pozitif sonuçlarla insAllahBenim de 17 eylul test günüm![]()
Canım bana sürecını anlatırmısın nicel bey mi dr un ?14 Eylül ama dayanabilir miyim bilmiyorum :) Nicel Taşdemir doktorum
Memnunmusun ,ıkıncı denemenmi ,dındurulmus mu olcak bu sefer?14 Eylül ama dayanabilir miyim bilmiyorum :) Nicel Taşdemir doktorum
Sizle mesajlasmak isterım,mesaj gonderemıyorum size ,siz bana dener mısınız14 Eylül ama dayanabilir miyim bilmiyorum :) Nicel Taşdemir doktorum