- 23 Aralık 2018
- 691
- 386
- 103
- Konu Sahibi 4yaprakli yoncam
-
Merhabalar bende bugün transfer oldum 3. denememiz inşallah bu sefer pozitifi görürüzMerhaba yenı transfer olanlar ne durundasınız
Hani yürürken ya da koçarken dalak şişer ya sancı girer kasıklarımda öyle bir sancı ağrı var bugün 7.günümMerhaba yenı transfer olanlar ne durundasınız
4.günüm beklemedeyimMerhaba yenı transfer olanlar ne durundasınız
Benimde 7. Günüm karnım aşırı şiş ya ilaçlardan herelde gerçe ben sadece progestan iğne kullanıyorum çok şişiriyor sanırımHani yürürken ya da koçarken dalak şişer ya sancı girer kasıklarımda öyle bir sancı ağrı var bugün 7.günüm
Benim de 3. Denemem dün transferin 8.gunuydu dayanamayıp kan testi verdim ve sonuç 130Merhabalar bende bugün transfer oldum 3. denememiz inşallah bu sefer pozitifi görürüz
Ne güzel darısı başta bana ve tüm isteyenlereBenim de 3. Denemem dün transferin 8.gunuydu dayanamayıp kan testi verdim ve sonuç 130
Kolay hıc korkmayınAcaba transfer işlemi vajinal muayaneden farklı mı? Zor muyaşayanlar paylaşırsa çok sevinirim hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz inşallah
Çok teşekkür ederim cevabınız içinKolay hıc korkmayın
Gecmıs olsun bende cuma transfer oldum akşam saatlerınde. Bısey olmaz inşallah bende ıkı gundr afedersınjz ishal gbı oldum o korkuttu inşallah bşey olmamıstırBenimde 4.günüm 2.transferim.dün gece afedersiniz kusma oldu ve çok zorlandım yutkunurken ağrım var hala. şimdi korkuyorum tutunmayı etkilemiş olabilir mi
İnşallah tutunma kaynaklıdırHani yürürken ya da koçarken dalak şişer ya sancı girer kasıklarımda öyle bir sancı ağrı var bugün 7.günüm
Yaaa çok sevındımBenim de 3. Denemem dün transferin 8.gunuydu dayanamayıp kan testi verdim ve sonuç 130
Bende bu gün 4 ama aslında 3oluyor cuma aksamı transfr oldum herhangı belırtılerınz var mı çok streslıyım bnım ıkıncı tüp bebek denemem4.günüm beklemedeyim
Ara ara kasık ağrım oluşuyor tam ağrıda denmez hissediyorumBende bu gün 4 ama aslında 3oluyor cuma aksamı transfr oldum herhangı belırtılerınz var mı çok streslıyım bnım ıkıncı tüp bebek denemem
İnşallah nefes almaya korkar olduk vallaGecmıs olsun bende cuma transfer oldum akşam saatlerınde. Bısey olmaz inşallah bende ıkı gundr afedersınjz ishal gbı oldum o korkuttu inşallah bşey olmamıstır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?