Yeni trend: Koltuk altını traş etmemek

Temizlik gerektiren bölgeler erkek içinde kadın içinde içinde şarttır.. Temizliğin erkeği kadını mı olur ? Ciddi şaşırmış bu millet. Fotoğrafların devamına bakamadım bile..

Bacak almak mesela? Bunun estetik dışında bir fonksiyonu var mı, yok. Erkeklerden de istenmiyor, sadece kadın bacağı. Kadının kollarını alması mesela. Kaşını alması, bıyığını alması. Bunların günlük hayatta hiçbir etkisi yok, sadece onyıllar önce aklı evvelin biri çıkıp "kadın dediğin kılsız olur" dediği için çekiyoruz şimdi :KK53: Ha bu kadar söyleniyorum da napıyorum, alıyorum mecbur. Yoksa bacak kıllarımla mutluyum ben :KK51:
valla ben kıllı bacaklarım, kıllı kollarımla mutlu değilim. yüzümü komple alırım, şu bebek saçı denilen kısımları bile alırım, o derece tüy takıntılıyım.
koltuk altı kılı, pubik bölge kılı falan aman aman hiç gelemem.
özellikle pubik bölgenin "pislik" olduğunu da düşünüyorum bu arada (kadında da erkekte de)
şahsen koltuk altı kıllarını almayan, etek tıraşı olmayan bir erkekle asla ve kat'a olmam.
ama kadınlara dayatılan;
zayıf olma, güzel olma, kılsız olma, narin olma, akıllı, zeki, kültürlü, seksi olma ama namuslu da olma
"erdem"lerinden nefret ediyorum.
ben alıyorum; çünkü kendimi daha temiz ve daha iyi hissediyorum.
alan bir erkekle olmak isterim, çünkü içim almıyor.
ama almayan kadınlara ve erkeklere de faşizan bir baskı uygulamaya karşıyım. temiz olduğu, ter ve bilimum vücut sıvısı kokmadıkları sürece ben dışarıdan bir insan olarak destekliyorum kendilerini
yeter ki kokup beni bunaltmasınlar.

Temizlik gerektiren bölgeler erkek içinde kadın içinde içinde şarttır.. Temizliğin erkeği kadını mı olur ? Ciddi şaşırmış bu millet. Fotoğrafların devamına bakamadım bile..

Aynen öyle. Erkekte de iğrenç duruyor. Nasıl normalleştirebilirler erkekte.
Kadınlara hiiiç girmiyorum :KK57:

Back
X