- 6 Temmuz 2008
- 258
- 21
- 118
- 39
- Konu Sahibi unutmabirgun
-
Arkadaşlar allahımın izniyle bugün yeni bir tedavimize daha başlamış olduk.Tedavimizi Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kısırlık Merkezinde yaptırıyoruz.Doktorum eski doktorum ve Doçentlikten Profesörlüğe yükselmiş.Yapılan kan testleri ve ultrason tedavisinde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.Herhangi bir kistin olmadığı söylendi.Daha önceki tedavilerimde Puregon kullanmıştım bu sefer GONAL-F 450 IU/0.75ml yazdı.Daha önceki tedavimizde yapılan PGT sonrasında normal embriyo olmadığından transfer iptal edilmişti.Daha önce 600tl'ye yaptırmıştım bu sefer 1500$ dediler bu yüzden bu sefer PGT yaptırmayacağım.Bu devletin bize tanımış olduğu son hak.Allahım hayırlısıysa bizim gibi olan kişilerin yüzünü güldürsün yarabbim.
Bütün arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Arkadaşlar 1 adet embriyomuz vardı oda 4'e bölünmüş.Doktorumuz transfer edilmesi görüşünde.Transfer edelim dedi.11:30'da transferimiz var ancak hiç ümidim yok bu seferde.Dualarınıza ihtiyacım var.Allahım hepimize bu güzel duyguyu tattırsın yarabbim.
merhaba merak ettim nerde oluyorsunuz tedavinizi . ümüdini yitirme güzel haber lerini bekliyoruz inşallah.
Ben Ankaranın Polatlı ilçesinde oturuyorum canım.Bugün transferim yapıldı tek kafama takılan embriyomun sadece 4e bölünmesi.Doktorum bir gün geç olduğunu bildirdi.Hakkımızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?