yeni tüpbebek başlangıcımız

unutmabirgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
258
21
118
39
Arkadaşlar 2 senelik bir aradan sonra yeni tedavimize adım atmış bulunmaktayız.Öncelikle allahım hayırlı olan herkese bu güzel duyguyu yaşattırsın.Bu seferki tedavimize direk tüpbebek'e başlangıç olarak eşimin tedavisi ile başladık.Prof.Dr'umuzdaki tedavimize istinaden şuan da eşime hormon ve sperm düzenleme tedavi uygulanmakta.İstemiş olduğu sperm dna analizi neticesinde sağlıklı olan %2.3 spermimizin olduğu tespit edildi.Şuan da proxeed plus,klomen ve endol tedavimiz devam etmekte.Daha önce böyle bir tedavi yapmadan direk tüpbebek'e geçiyorduk.Sperm sayımızda maximum:1000000 çıktı.Doktorumuzda daha önceki başarısızlıkların bundan dolayı olduğunu söyledi.Burada sizlerden öğrenmek istediğim tüpbebek tedavisinde TESE işlemimin tedaviye ne gibi artıları olmaktadır.Bu operasyondan sonraki denemesinde daha başarılı olan arkadaşlarımız oldumu?Proxeed ilacı da pahalı olan bir ilaç sizlerinde bildiği gibi.En son 100 tl'den alıyordum bu sefer almaya gittiğimde 150 tl olduğunu söylediler.Bu ilacın ne gibi faydaları onu da gören arkadaşlarımızdan öğrenmemiz doğru olacaktır.

Bu konuda bizi biraz bilgilendirmenizi arz edeceğim.

Arkadaşlar 2 senelik bir aradan sonra yeni tedavimize adım atmış bulunmaktayız.Öncelikle allahım hayırlı olan herkese bu güzel duyguyu yaşattırsın.Bu seferki tedavimize direk tüpbebek'e başlangıç olarak eşimin tedavisi ile başladık.Prof.Dr'umuzdaki tedavimize istinaden şuan da eşime hormon ve sperm düzenleme tedavi uygulanmakta.İstemiş olduğu sperm dna analizi neticesinde sağlıklı olan %2.3 spermimizin olduğu tespit edildi.Şuan da proxeed plus,klomen ve endol tedavimiz devam etmekte.Daha önce böyle bir tedavi yapmadan direk tüpbebek'e geçiyorduk.Sperm sayımızda maximum:1000000 çıktı.Doktorumuzda daha önceki başarısızlıkların bundan dolayı olduğunu söyledi.Burada sizlerden öğrenmek istediğim tüpbebek tedavisinde TESE işlemimin tedaviye ne gibi artıları olmaktadır.Bu operasyondan sonraki denemesinde daha başarılı olan arkadaşlarımız oldumu?Proxeed ilacı da pahalı olan bir ilaç sizlerinde bildiği gibi.En son 100 tl'den alıyordum bu sefer almaya gittiğimde 150 tl olduğunu söylediler.Bu ilacın ne gibi faydaları onu da gören arkadaşlarımızdan öğrenmemiz doğru olacaktır.

Bu konuda bizi biraz bilgilendirmenizi arz edeceğim.

merhaba,
teedaviniz hayırlısıyla sonuçlanır inş..
tese ameliyatı sperm bulunmayan yani azospermi hastalarına yapılıyor diye biliyorum ben
.sizde sperm varmış.eşinn tese mi olacak senin?
proxeed ise bizde kullanıyoruz ve sperm kalitesini ve hareketliliğii artırıyor diye biliyorum ben..
eczanelerde pahalı oluyormuş biz hep inernettten aldık şimdiye kadar..

Eşimin Prof.Dr'undaki en son tedavisi sonucunda spermlerimize yapılan DNA incelemesi sonunda %2.5 gibi bir kalite sonuç alınması üzerine TESE ile bu seferki tüpbebek tedavimizde daha iyi sonuç alabileceğimiz söylendi ve uygulattırmamız istendi.Eşim şuan da proxered plus ve klomen kullanmakta.Proxeed Plus'ı geçen hafta eczaneden almak istediğimde fiyatının 150 tl olduğu söylendi.Sizler hangi sitelerden alıyorsunuz arkadaşlar?Birde bu ilaç sonundaki tedavilerde başarılı olan arkadaşlarımız varmı?

Eşimin Prof.Dr'undaki en son tedavisi sonucunda spermlerimize yapılan DNA incelemesi sonunda %2.5 gibi bir kalite sonuç alınması üzerine TESE ile bu seferki tüpbebek tedavimizde daha iyi sonuç alabileceğimiz söylendi ve uygulattırmamız istendi.Eşim şuan da proxered plus ve klomen kullanmakta.Proxeed Plus'ı geçen hafta eczaneden almak istediğimde fiyatının 150 tl olduğu söylendi.Sizler hangi sitelerden alıyorsunuz arkadaşlar?Birde bu ilaç sonundaki tedavilerde başarılı olan arkadaşlarımız varmı?

canım ben botanik ecza dan alıyorum..
2 veya 3 kutu aldığında fiyat biraz daha düşüyo.
eğer Ankaradaysan elden daha uyguna verebileceklerini söylemişlerdi bize.
sanırım senin drunda kaan hoca.
bizde onun hastasıyız.
daha sounuc almadık bizde 4 ay falan oldu başlayalı tedaviye.
işe yarayıp yaramadığını bilmiyoruz...
inşAllah faydası olur da eşlerimize bizde evlat kokusunu içimize doyasıya çekebiliriz.

Evet bizde Kaan bey'in hastasıyız.Bundan 5 sene önce kendisiyle görevli olduğu hastanede tanışmıştık.Gerçekten muhteşem bir doktor.Aynı zamanda kendi doktorumla da dün yazışdım ve kendiminde vitamin kullanmaya başlamamı istemiş ancak hangi marka vitamin onu belirtmemiş.Sizin önerebileceğiniz hangi vitamin vardır arkadaşlar?

merhaba,
teedaviniz hayırlısıyla sonuçlanır inş..
tese ameliyatı sperm bulunmayan yani azospermi hastalarına yapılıyor diye biliyorum ben
.sizde sperm varmış.eşinn tese mi olacak senin?
proxeed ise bizde kullanıyoruz ve sperm kalitesini ve hareketliliğii artırıyor diye biliyorum ben..
eczanelerde pahalı oluyormuş biz hep inernettten aldık şimdiye kadar..
biz de kullandık proxeed hatta elimizde 2 kutu varken hamile kaldım Allahın işi:))

Probleminiz neydi acaba?Erkekmi yoksa bayan faktörümüydü?Genelde bayan faktörü ve erkeklerde de sperm sayısı 10.000.000 üzerinde olanlar ilaç tedavisi sırasında normal yolla hamile kalabiliyorlar ancak bizim gibi erkek faktörü olupta maximum 1.000.000 sayı ile normal yolla hamile kalmak imkansız gibi.Herşey allahımdan gelen birşey ancak tıbbi açıdan hiç bu şekilde kalanları duymadım.Biraz bu konuda bizleri bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar.

Arkadaşlar bugün yumurta toplama işlemim gerçekleşti toplam 15 adet yumurtam çıktı.Dün TESE ve Normal sperm alma yöntemiyle de eşimden hücreler alındı allahım nasip ederse yarın döllenme oluşup oluşmadığının haberini öğrenecez ve sonucunda pazartesi ya da salı günü transferimiz gerçekleşecek.Allahım hepimize bu güzel duyguyu yaşattırsın yarabbim.

Az önce hastanemi aradım ve döllenen 1 adet embriyomuzun sadece 2'ye bölündüğü yarında bölünme olmazsa transferin iptal edileceği bildirildi.Sabahtan buyana ağlamakdan başka birşey yapamıyorum.Bu sefer ümidim çoktu oda olmadı.Bölünme olabilirmi sizce arkadaşlar?

Az önce hastanemi aradım ve döllenen 1 adet embriyomuzun sadece 2'ye bölündüğü yarında bölünme olmazsa transferin iptal edileceği bildirildi.Sabahtan buyana ağlamakdan başka birşey yapamıyorum.Bu sefer ümidim çoktu oda olmadı.Bölünme olabilirmi sizce arkadaşlar?

cnm benim inşallah olur

Back
X