yeni umut...

piraye87

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
19
1
16
Hatay
arkadaşlar yıllardır fsh la uğraşıyorum bekarken de evliyken de birsürü doktora gittim.2 yıllık evliyim.ilk cocuk tedavim klomen tedavisiydi.ve yumurtam 21.mm oldu fakat döllenmedi.bi sonraki tedavide hiç cevap vermedi.doktorlar tüp bebk önerdi.gittik tüp bebek merkezine bir ton menagon vurulmama ragmen hiçbir yumurtam büyümedi.ve ara verdik.kendiliğimden ilaçsız adet gördüm 3 ay kadar.bundan 2 ay öncede parça parça kan gitti adetimde.doktora gittim fsh ım 11 e düşmüştü.normalde 70 90 çıkyrdu.2 aydır adet olamadım ogünden sonra yani.arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendi doktoruna gittik.fakat kadın muayeneden sonra senin çocugun olması cok güç.hatta mucize olur ancak dedi.senin için yapabilecek hiçbirsey yok.sadece adet görmen için ilaç verebilirim dedi ve beni altüst edip gönderdi.okadar üzüldümki o an hayat durdu sanki.iş yerinde üzgünlüğümü gören arkadaşım beni kuzeni olan kadın doğumcuya götrdü bugün ve doktor beni okadar güzel motive ettiki.asla olmayacak die bişey olamaz dedi.biçok hastam yüksek fsh ı yenip hamile kaldı.sadece biraz sabır.öncelikle adet döngülerini düzene sokmamz lazım dedi.bugüne kadar hicbir doktor bunu düşünmedi ve ilaç verip düzene girmesi için bişey yapmadı.prolaktin hormonum için agnucaston verdi bitkisel.adet olaym die tarlusal verdi 3.gün gidip hormon testi yapcam.eger normal seyirlerdeyse tedaviye baslycak bebek için ama normal diilse yasmin vercem en az bi 4 ay diğer ilaçla beraber kullancaksın dedi.kesinlikle geri dönüş olcak hiç merak etme dedi.hayıt tohumuda aldım bugün.günde 2 kez kullancam doktor kullanabilirsin dedi.2 gün önce yerlenbir olan umudum tekrar canlandı.olucak inanıyorum.rabbim hepimize nasip edicek inşallah.hiçbirimiz umudumuzu kaybetmeyelim lütfen.ben toparlandım bugün.adaçayı hayıt tohumunu düzenli bir şekilde kullanıcam o bitkisel ilacıda doktor gerek görürse yasmini de kullanıcam.yüksek moral,dengeli beslenme,bol hareket ve egzersiz. olacak olacak olacak sadece umudumuz olsun

Arkadasm uzulme umudunu kaybetme.bazi dr lar isi sadece ticari amacla yapiyorlar robotlasmslar resmen.soyledklerinin karsidakini ne kadar yipratacagni blmiyolar sanki.halbu ki en buyuk hastalk dostu strestir.ve fsh denen bu illet stresle de cok alakali.ben de iki yildr fsh la ugrasiyorm fsh im 72 idi.ve dr um yumurtalrn 50 yasndaki kadinin yumurtasi gibi dedi.asla cocuk sahibi olamzsn dedi ben dr dan cikarken ayaklarm titremeye yuzm yanmaya basladi temmuz ayiydi ve ben eve gelene kadar resmn hasta dustum bi anda bademcklerm sisti halsz dustm.o gece 40 derece atesle kavrldm sabaha kadar dusuremedi esim atesimi.demk istedgm stresn vucut uzerndeki tahribati cok fazla.vucut endorfin yani mutlulk hormonu salglamadgnda beyin yumurtalarn calsmasina emir vermiyo fsh yukseliyo.umudumu yitirmedm tibbin bi cozumu yoktu bana careyi lokman hekimlerde aradm bu hekmler sayesnde etrafmda yillarca cocuk sahibi olamayp hamile kalanlari cok duydm.sayilari azimsanacak gibi de deildi ustelk.bir aydr tevadiye basladm bes aydr hic adet olamamsken bir ayda 2 kez adet oldum.fsh im da 15 e dustu...devm edicem bir ay daha.bakalm n olck.umarm sen de dermanini bulursn yilma devam et.sifanin nerden gelecgini bilemzsin.bir de asla diye bisey yoktr allh isterse olur.dr lar istedklerini soylesin.hersey allhn elinde....

canım benim inşallah hepimiz zafere ulaşırız.kesinlikle katılıyorum sana stres beni de mahvediyor.hayıt tohumunu düzenli kullanıyorum.inşallah etkisini gösterir.sen ne kullanıyosun bitki olarak canım

Benm uc kutu bitkisel kapsulum var aslan pencesi, isirgan otu adacayi karisimi aslan pencesi ve enginar karisimi.sabah aksam iciyorm.adetime daha 10 gun vardi bugun yine adet oldm.ucuncu gun yinefsh a baktrcam yazarm.galiba fsh I yeniyorm ilacla bile adet olamazdm bazen, simdi bu bitksel ilaclarla nerdeyse 15 gunde bir adet oluyorummm.....

Son düzenleme:
Bu arada benm bi kizm var cok sukur.bizm memlekette tek bi cocugun olmasi hele hele kiz olmasi yogun bi baski olustryo.tek istedgm kizimn bizden sonra yalnz kalmamasi bi kardesi olmasi.biliyorm bir tane de olsa var diyecksnz bircogunzn hic yok umarm allh her isteyene verir ozellkle hic olmayana....

Benim bir ara adet duzensizligim vardi ve yumurtam tembeldi. Bunun uzerine Prof.Dr. birinin muayenehanesine gittim ve ilk bana yazdigi ilac cyclo-progynova idi, 2 ay kullan dedi 3.cu ayin adet baslangicinda klomen 50 likten 5 gun al dedi ve bu sirada da yumurta takibini yaptik bayagi buyuyordu ama o zamanlar hamilelik icin yapilan bir tedavi degildi bu. adet duzensizligi ve yumurtanin tembelligini gidermek icindi. Prolaktini dusurmek icin de Parlodel ictigimi hatirliyorum. Arkadasim Allah sana sabir ve acil sifalar versin , hic dert etme Allah dert veriyorsa dermani da vardir mutlaka. herseyin hayirlisi olsun insaAllah

canım allah senin de gönlüne göre versin.çok haklısın kızının yalnız kalmaması konusunda.bi kardeş dünyadaki biçok şeye bedeldir.rabbim bu konuda sorunsuz yaratmış olsaydı beni ben 3 çocuk isterdim.şinşallah nasip eder hepimize.arkadaşlar başkasının başkasına ettiği dua çok daha değerlidir kişinin kendine ettiği duadan.lütfen dualarımızda birbirimizi unutmayalım.inşallah cok güzel haberler veririz birbirimize

çok sağol canım.adet olayım de verdiği ilaç bitmek üzere 3.günde tahlille fsh a bakılcak inşallah düşük çıkar.dua edin bana olurmu arkadaşlarım

Piraye87 insallh cnm insallh 3 cocugumz olurr...cok haklisn insanin birbirine ettgi dua cok onemli.birbirmze dua edelm.yasdgmz herseyi uzuntusyle sikintsiyla paylasalm.ewet hayat hayat paylasnca guzel bu bir reklm slogani deil sadece gerckten oyle:) bu arada bugun yine fsh ima baktrdm sok oldmm gecn 15 gun once baktrmstm 16 ya dusmustu bu sefer erken adet oldm yine baktraym dedm daha da dusmstr umidiyle cnku ben adet olmuyordm ust uste adet olinca bir de fsh im dusunce cok umitlnmstm ama anlmadim 45 cikti.cok uzuldm...tam bir hayalkirikligi.nasl oldu anlamadm 72 den dismustu 16 ya.15 gun icnde nasl boyle firlar.esim kizdi bana fsh I yine cok dusundun kafaya taktin ondan oyle oldu diyo.aslnda dr lar 3 ayda bir baktrn diyo ama ben dayanamamstm.bitksel bi ilaca basladm ust uste adet oldum cok kisa araliklarla.sanirm esim hakli dustgunu gorunce kafayi taktm ve cok umitlndm....ama durmk yok yola devam yenecez kizlar su bas belasi fsh I.....

Bu arada kac yasindasn yasin onemi var geri donusum adina...hic 24 yasnda menopoza girecegm aklma gelmezdi

faydasini gördün mü canim ??

Ben ilacsz adet olmazdm hatta ilaclar bile artk etki etmiyordu.ilaclari birakmistm bes aydr adet gormemstm bu bitkisel ilaclari kullnmaya basladm 15 gunde bir adet olmaya basladm....bir ay daha kullnmam gerekiyo tam olarak o zamn kalici etkisni gostereckms.ama diyorm ya hic adet olmazken 15 gunde bir olmam mucize oldu.umarm gecici bisey deildr....

düşünme canm fsh ı.herseyi oluruna bırak ve unut.ben unutmak için çabalıyorum.bitkilerin gücüne inanıyorum.ii gelecek ve annelik duygusunu rabbim bana yaşatacak.inşallah sana da nasip etsin canım.

Amin. Umudunu kaybetme, çocuk işi bir mucizedir. Bu forumlarda ve gerçek hayatta ne mutlu sonlar var. Neden bu mucizelerden biri biz olmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…