arkadaşlar yıllardır fsh la uğraşıyorum bekarken de evliyken de birsürü doktora gittim.2 yıllık evliyim.ilk cocuk tedavim klomen tedavisiydi.ve yumurtam 21.mm oldu fakat döllenmedi.bi sonraki tedavide hiç cevap vermedi.doktorlar tüp bebk önerdi.gittik tüp bebek merkezine bir ton menagon vurulmama ragmen hiçbir yumurtam büyümedi.ve ara verdik.kendiliğimden ilaçsız adet gördüm 3 ay kadar.bundan 2 ay öncede parça parça kan gitti adetimde.doktora gittim fsh ım 11 e düşmüştü.normalde 70 90 çıkyrdu.2 aydır adet olamadım ogünden sonra yani.arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendi doktoruna gittik.fakat kadın muayeneden sonra senin çocugun olması cok güç.hatta mucize olur ancak dedi.senin için yapabilecek hiçbirsey yok.sadece adet görmen için ilaç verebilirim dedi ve beni altüst edip gönderdi.okadar üzüldümki o an hayat durdu sanki.iş yerinde üzgünlüğümü gören arkadaşım beni kuzeni olan kadın doğumcuya götrdü bugün ve doktor beni okadar güzel motive ettiki.asla olmayacak die bişey olamaz dedi.biçok hastam yüksek fsh ı yenip hamile kaldı.sadece biraz sabır.öncelikle adet döngülerini düzene sokmamz lazım dedi.bugüne kadar hicbir doktor bunu düşünmedi ve ilaç verip düzene girmesi için bişey yapmadı.prolaktin hormonum için agnucaston verdi bitkisel.adet olaym die tarlusal verdi 3.gün gidip hormon testi yapcam.eger normal seyirlerdeyse tedaviye baslycak bebek için ama normal diilse yasmin vercem en az bi 4 ay diğer ilaçla beraber kullancaksın dedi.kesinlikle geri dönüş olcak hiç merak etme dedi.hayıt tohumuda aldım bugün.günde 2 kez kullancam doktor kullanabilirsin dedi.2 gün önce yerlenbir olan umudum tekrar canlandı.olucak inanıyorum.rabbim hepimize nasip edicek inşallah.hiçbirimiz umudumuzu kaybetmeyelim lütfen.ben toparlandım bugün.adaçayı hayıt tohumunu düzenli bir şekilde kullanıcam o bitkisel ilacıda doktor gerek görürse yasmini de kullanıcam.yüksek moral,dengeli beslenme,bol hareket ve egzersiz. olacak olacak olacak sadece umudumuz olsun