zobiska ........................3 Aralık.......................................???
yasuyasu ......................4 Aralık
nane-limon .................4 Aralık
B balarisi1 .......................6 Aralık
T tpm .............................6 Aralık
gokceasaf ......................6 Aralık
KEVOK ........................7 Aralık
C ceyloss27 ......................8 Aralık
K kuse .............................9 Aralık
denizz87 ......................9 Aralık
@papatyak10..................10 Aralık
ZehreNur ....................11 Aralık
U UYAA38 ......................11 Aralık
D Duuyguu09 .................12 Aralık
nesnesly ......................13 Aralık
@lamb-h.......................13 Aralık
S srn_frh .......................14 Aralık
aleysa ..........................15 Aralık
Akasya .........................15 Aralık
T tanem7777 ...................15 Aralık
K kahve_delisi .................15 Aralık
agustos72 ......................15 Aralık
bahar12umut ...............17 Aralık
yaren92 .......................19 Aralık
abadiss .........................19 Aralık
hzrn6 ..........................20 Aralık
@nurduaa.......................21 Aralık
azure34 ........................24 Aralık
only_time .....................26 Aralık
Hijyenik ........................26 Aralık
N niliferrr .........................29 Aralık
Aralık ayı anne adaylarımız şu an 31 kişiyiz. Yarından itibaren teker teker listemizdeki bu 31 hatunun bekleyişleri ya mutlu sona kavuşmaya başlayacak ya da bazılarımız umudumuzu 2015 yılına devretmeye başlayacağız. Sonuç ne olursa olsun umudumuzu kaybetmeden sabırla yolumuza devam edeceğiz. Henüz listemizden güzel bir haber alamadık. İnşallah ilerleyen günlerde bol hamişli bir liste görürüz. Şimdiden hamiş arkadaşlara hayırlı olsun diyor ve bakalım listemizin ilk hamişi kim olacak çok merek ediyorum :)
bence de canım daha erken, hemen umutsuzluğa kapılmaBen heralde bu ay da tutturamadimbata 4 gün var idrar testi yaptım bişe çıkmadı
selam güzel anne adayları ,bugün adetimin 6. günü,yumurta geliştirici kullanıyorum , eğer yumurtalarım büyürse BAT: 29 Aralık
hepimiz yeni yıla çooookkk güzel haberlerle gireriz inşAllah,Amiiiiinnnn :) :) :)
Sabah uyandım çok afedersiniz peçeteye pempe leke geldi ama hala hiç bişey yok ne ağrı ne sızıbence de canım daha erken, hemen umutsuzluğa kapılma
Hadi inşallah merakla bekliyoruzGünaydın bayanlarBat a 6 gün kaldı çok heyecanlıııı diğer aylardan farklı olarak sanki göğüs uçlarımda acı var gibi
ayyyy bende heyecanlandım şimdi :)Günaydın bayanlarBat a 6 gün kaldı çok heyecanlıııı diğer aylardan farklı olarak sanki göğüs uçlarımda acı var gibi
Yerleşme kanaması olmasın o bence ümidini kaybetmeSabah uyandım çok afedersiniz peçeteye pempe leke geldi ama hala hiç bişey yok ne ağrı ne sızıacaba adetmi olucam ben hiç erken olmam ki 3 4 gün var daha ilk kez böyle bişey yaşıyorum ümidim tamamen bitti
yapma böyle amaSabah uyandım çok afedersiniz peçeteye pempe leke geldi ama hala hiç bişey yok ne ağrı ne sızıacaba adetmi olucam ben hiç erken olmam ki 3 4 gün var daha ilk kez böyle bişey yaşıyorum ümidim tamamen bitti
Kanamanın devamı gelmezse bat gününde test yap. Yerleşme kanamasını bi araştır istersen.Yerleşme kanaması böyle mi oluyo ki ?benim daha önce bi düşüğüm var ama onda böyle bi belirti yaşamamıştım.. ve hiç bugüne kadar erken olmamıştım. Kızlar gerçekten çok ümitliydim çok üzgünüm
inşallah yerleşme kanamasıdır cnmKanamanın devamı gelmezse bat gününde test yap. Yerleşme kanamasını bi araştır istersen.
benim geçen ay adetim 15-16 gün belki daha da fazla gecikti. tamam bu defa kesin oldu yoksa bu kadar niye geciksin diyordum.ama yanılmışıminşallah yerleşme kanamasıdır cnmbekleyelim bakalım nolcak araştırdım böyle olabiliyormuş şimdi baktım ama niyeyse ümidimi kaybettim neyse artık yapcak bişey de yok
benim geçen ay adetim 15-16 gün belki daha da fazla gecikti. tamam bu defa kesin oldu yoksa bu kadar niye geciksin diyordum.ama yanılmışımsonunda tarlusal kullanmak zorunda kaldım ve adet oldum.sen düşün nasıl bir hayal kırıklığı yaşar insan. geçen ay benim için bir son oldu artık asla kendimi şartlandırmayacağım. olmuyorsa Yaradanımın vardır bir bildiği, demek ki böylesi daha hayırlıymış diyorum. Elbet birgün bende anne olacağım inanıyorum ama hayırlı zaman gelmedi demek ki. Allah korusun sağlıksız bir bebek olup ömür boyu onun gözlerine baktıkça acı çektiğini görmek beni kahreder. Bu yüzden artık geç olsun güç olmasın diyorum. Sende böyle düşün,insanın içine bir rahatlık geliyor. ve asla umudunu kaybetme sende birgün "ANNE" olacaksın :)
Yerleşme kanaması mı yoksa o :)Nasılsınız kızlar ne var ne yok görüşmeyeli?
Dün tam dipteydim sıkıntıdan temizliğe vurdum kendimi akşam yorgunluktan bayılacaktım.
Bugün de kendime maske bakım falan, bat beklerken saçmalama katsayım da artıyor
Bu arada gece 12 gibiydi lavaboda peçeteye hafif pembe açık sarı aynı adet bitimi gibi bir şey geldi.
Kafamın karışıklığı bünyeme de tesir ediyor galiba
üzülme işte canım hiç üzülme herşeyde vardır bir hayır. sen çalışmalarını aksatmadan yapıyorsan sorun yoksaol tatlım çok güzel yazmışssın tabiki biz veya bebeklerimizin sağlıklı olmamasındansa geç olsun razıyım ...ama insan işte ümit ediyo üzülmemek elde deil ama çok deil 1 2 gün sonra yeni aya ümit ediyoruz.. neyse 2 gün üzüleyim sonra kendime gelirim
kimbilir belki de listemizin ilk hamişi sen olursunsaol tatlım çok güzel yazmışssın tabiki biz veya bebeklerimizin sağlıklı olmamasındansa geç olsun razıyım ...ama insan işte ümit ediyo üzülmemek elde deil ama çok deil 1 2 gün sonra yeni aya ümit ediyoruz.. neyse 2 gün üzüleyim sonra kendime gelirim
saol tatlım söylediklerin iyi geldi vallakimbilir belki de listemizin ilk hamişi sen olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?